İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Real Sociedad İddaa Tahmini 18.02.2024

İspanya La Liga’da kümede kalma mücadelesi veren Mallorca evinde, Real Sociedad’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Mallorca ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 3.30, beraberlik 2.85, Real Sociedad kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

Mallorca’dan 3 Puan

Mallorca La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir 3 puan elde etti. İç sahada Rayo Vallecano’yu konuk ettiler ve mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. Vedat Muriqi’nin uzatma dakikalarında attığı golle altın değerinde bir 3 puan alan Mallorca kümede kalma umutlarını da devam ettirdi. La Liga’da 5 maç aradan sonra kazanan Javier Aguirre’nin öğrencileri bu hafta sonu ise Real Sociedad karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Mallorca’da Pabo Maffeo’nun sakatlığı sürüyor.

Real Sociedad’da Puan Kayıpları

Real Sociedad’da işler yolunda gitmiyor. Imanol’un ekibi son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Anoeta’da konuk ettikleri Osasuna karşısında kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. Mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Bask ekibi La Liga’da oynadığı son 8 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde PSG deplasmanında 2-0 kaybettiler ve turu geçme şansları zora girdi. Bu hafta sonu La Liga’da Mallorca’ya konuk olacak Real Sociedad’da Sheraldo Becker, Martin Merquelanz, Aihen Munoz ve Carlos Fernandez sakat olan isimler.

Mallorca – Real Sociedad Maç Bilgileri

Mallorca – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Pabo Maffeo’nun sakatlığı sürüyor. Real Sociedad’da Sheraldo Becker, Martin Merquelanz, Aihen Munoz ve Carlos Fernandez sakat olan isimler.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Abdon Prats

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Unai Marrero, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Umar Sadiq

İddaa Tahmini

Mallorca geçen hafta konuk ettiği Rayo Vallecano karşısında 3 puan almayı başardı. Mücadeleyi 2-1 kazanan Aguirre’nin öğrencileri kümede kalma yolunda kritik bir 3 puan almış oldu. Real Sociedad ise kötü gidişatını devam ettiriyor. Son dönemde ciddi puan kayıpları yaşadılar ve ilk 4 şansları iyice azaldı. Önümüzdeki sezon Konferans Ligi’ne bile katılama durumları var. Son 8 haftada sadece 1 kez kazanabildiler. Öte yandan hücumda da çok etkisizler. Mallorca savunmasını aşmalarını kolay olmayacaktır. Bu maçta tercihimi 2.5 gol altından yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.17

Betroad Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.33

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad son dakika golüyle kazandı. Mallorca’yı deplasmanda 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.