İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Alaves İddaa Tahmini 18.02.2024

İspanya La Liga’da Pazar gününün son maçı. Alaves deplasmanda, Real Betis karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Real Betis ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Betis kazanır 2.15, beraberlik 3.35, Alaves kazanır ise 3.55 olarak açıklanmış.     

Real Betis Deplasmanda Kazandı

Real Betis La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Cadiz’e konuk olan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri rakibini 2-0 ile geçti. Avrupa umutlarını devam ettiren Manuel Pellegrini’nin öğrencileri son 3 La Liga maçında 7 puan topladı. Öte yandan hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde beklenmedik bir mağlubiyet yaşayan Real Betis, Benito Villamarin’de konuk ettiği Dinamo Zagreb’e 1-0 mağlup oldu ve tur şansını zora soktu. Bu hafta sonu La Liga’da Alaves’i konuk edecek Real Betis’de Isco, Guido Rodriguez, Marc Bartra ve Ayoze Perez’in sakatlıkları devam ediyor.

Alaves 2 Puan Bıraktı

Alaves La Liga’da son 2 maçından da galibiyet çıkartamadı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Villarreal’i konuk ettiler ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Samu’nun golüyle öne geçtikleri maçta 2 puan bıraktılar. Bir önceki hafta ise Barcelona’ya 3-1 kaybettiler. Son 2 haftada 5 puan bırakan Alaves La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Bu hafta sonu ise Benito Villamarin’de Real Betis’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Alaves’de Javi Lopez ve Aleksandar Sedlar’ın sakatlıkları devam ediyor.

Real Betis – Alaves Maç Bilgileri

Real Betis – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Isco, Guido Rodriguez, Marc Bartra ve Ayoze Perez’in sakatlıkları devam ediyor. Alaves’de Javi Lopez ve Aleksandar Sedlar’ın sakatlıkları devam ediyor.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Isco, Luiz Henrique, Assane Diao, Willian Jose

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

İddaa Tahmini

Real Betis geçtiğimiz hafta Cadiz’in konuğuydu ve mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Son haftalarda ciddi puanlar toplayan Pellegrini’nin ekibi son 3 maçlık süreçte 7 puan elde etti. Bu hafta konuk olacakları Alaves karşısında da maçın favorisiler. Alaves ise geçen hafta Villarreal ile yenişemedi. Öne geçtikleri maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Formda Real Betis deplasmanında da işleri pek kolay değil. Benito Villamarin’de Real Betis’den galibiyet bekliyorum. Alaves karşısında kazanırlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.87

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede gol sesi çıkmadı. Karşılaşma golsüz sona erdi.