İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Brighton İddaa Tahmini 18.02.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Brighton deplasmanda, Sheffield United karşısında 3 puan arayacak. Saat 17.00’de start alacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Sheffield UnitedBrighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. Sheffield United kazanır 5.00, beraberlik 4.30, Brighton kazanır ise 1.68 olarak açıklanmış.

Sheffield United Deplasmanda Kazandı 

Sheffield United Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Kenilworth Road’da konuk oldukları Luton Town’u 3-1 ile geçen Sheffield United kümede kalma umutlarını sürdürdü. Premier Lig’de bu sezon 3. Kez galip gelen Sheffield United 13 puana sahip ve ligin dibinde yer alıyor. 18. Sıradaki Everton ile aralarında 6 puanlık fark var. Bu hafta sonu ise Bramall Lane’de Brighton’ı ağırlayacaklar. Maç öncesinde Sheffield United’da Chris Basham ve Ben Brereton sakat olan isimler. 

Brighton Düşüşünü Sürdürüyor 

Brighton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Tottenham deplasmanına konuk olan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Pascal Gross’un penaltı golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Brighton düşüşte. En azından bu hafta son sıradaki Sheffield United karşısında kazanarak moral bulma hedefindeler. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Joao Pedro, Solomon March, Simon Adingta ve James Milner’ın sakatlıkları sürüyor. 

Sheffield United – Brighton Maç Bilgileri

Sheffield United – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Chris Basham ve Ben Brereton sakat olan isimler. Brighton’da Joao Pedro, Solomon March, Simon Adingta ve James Milner’ın sakatlıkları sürüyor. 

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Jack Hinshelwood, Evan Ferguson

İddaa Tahmini

Sheffield United geçen hafta sürpriz yaptı. Kenilworth Road’da konuk oldukları Luton Town’u 3-1 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar. Premier Lig’de son sırada yer alan Sheffield United bu hafta Brighton karşısında da puan arayacak. Brighton ise geçen haftayı puansız geçti. Tottenham deplasmanında öne geçtikleri maçı 2-1 kaybettiler. Son saniye golüyle mağlup olduklarını da belirtelim. Brighton’dan bu hafta galibiyet beklentim var. Son sıradaki Sheffield United’ı mağlup ederler ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton farka gitti. Bramall Lane’de Sheffield United’ı 5-0 mağlup ederek moral buldular.