UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Barcelona Maç Tahmini 21.02.2024

İddaa fikstüründe 21 Şubat Çarşamba akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 mücadelesinde, Napoli ile Barcelona karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Napoli galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.54, Barcelona galibiyetine ise 2.56 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine hazırladığı özel oran fırsatlarında, 2.5 Üst seçeneğini tercih etmeniz halinde, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Napoli Calzona’ya Emanet

Napoli cephesinde göreve Francesco Calzona geldi. İtalya Serie A Ligi’nde tam 33 yıl sonra şampiyonluk yaşayan ev sahibi, Spalletti ile sezon başında yollarını ayırmam zorunda kalırken, yeni sezonda 3. kez teknik adam değişikliğine gitti. Rudi Garcia ve Walter Mazzari ile yollarını ayırmak zorunda kalan ev sahibinde, yeni teknik adam Calzona oldu. İlk 24 haftayı 10 galibiyet, 6 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Napoli, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Milan deplasmanında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Genoa ile 1-1 berabere kaldılar. Üst sıralardan uzak kalan ve rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çeviren Napoli, Son 16 kapsamında Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Gruplarda 6 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran ev sahibi, Braga ve Union Berlin’i geride bırakarak, lider Real Madrid ile birlikte Son 16 biletini cebine koydu.

Barcelona Avantaj Peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyan Barcelona, İspanya La Liga’da ise zirve takibini bırakmıyor. Devler sahnesinde bu sezon H Grubu’nda izlediğimiz Xabi ve öğrencileri, 6 maçtan 4 galibiyetle 12 puan topladı. Zirveyi Port ile paylaşmak zorunda kalan konuk ekip, averaj farkıyla gruptan lider çıkmayı başardı. Son 16 Turu kapsamında zor günler geçiren ve teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kalan Napoli ile karşı karşıya gelecekler. İspanya La Liga’da son 4 hafta namağlup bit performans sergilemeyi başaran Katalanlar, 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı ve zirveyle arasındaki puan farkını 8’de tutmaya devam etti. Son olarak Celta Vigo deplasmanına konuk olan Barcelona, 2-1’lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Napoli’ye karşı ilk maçtan avantaj elde etmek isteyen konuk ekip, Napoli’ye karşı çıktığı  son 4 maçta mağlubiyet yaşamadı ve rakibine karşı son yıllarda önemli bir üstünlük elde etti.

Napoli – Barcelona Maç Bilgileri

Napoli – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de önemli bir eksik bulunmuyor. Barcelona’da ise Alejandro Balde, Gavi, Marcos Alonso ve Ferran Torres’in sakatlıkları devam ediyor. 

Napoli'nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Giovanni Di Lorenzo, Juan Jesus, Amir Rrahmani, Leo Oestigaard, Pasquale Mazzocchi, Piotr Zielinski, Stanislav Lobotka, Zambo Anguissa, Giovanni Simeone, Khvicha Kvaratskhelia.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Frenkie De Jong, İlkay Gündoğan, Pedri, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandwoski.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk umutları kalmayan Napoli, tamamen Şampiyonlar Ligi’ne odaklandı. Yeni hocasıyla ilk sınavını verecek olan Napoli, kazanarak avantajlı konuma geçmek istiyor. Barcelona ise son haftalarda yakaladığı etkiyi, iki kulvarda da sürdürmek istiyor. Dev maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz. İki takımda önemli gol silahlarına sahipler.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinden, kazanan çıkmadı. Barcelona ikinci yarının başında Robert Lewandowski ile öne geçerken, Napoli ise Victor James Osimhen ile 75. dakikada eşitliği sağladı.