UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Porto Arsenal Maç Tahmini 21.02.2024

Porto sahasında Arsenal’ı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 mücadelesi, İddaa fikstüründe 21 Şubat Çarşamba akşamı yer alıyor. Türkiye saati ile 23:00’te başlayan karşılaşma, EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Porto galibiyetine 5.10, beraberliğe 3.91, Arsenal galibiyetine ise 1.73 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesi takipçileri için hazırladığı Haftanın 10’ları kampanyasında, Porto ile Arsenal’ın karşı karşıya geleceği mücadelede, Arsenal Galibiyetini tercih ederek, 30.00 oran kazanma şansına sahip olacaksınız.

Porto Evinde Kazandı

UEFA Şampiyonlar Ligi’NDE Son 16 biletini cebine koyan Porto, Sergio Conceiçao yönetiminde Portekiz Premier Ligi’nde ise zirve takibine devam ediyor. Premier Ligi’nde 22 haftadan 15 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle 48 puan toplamayı başaran ev sahibi, zirvenin 7 puan gerisinde kaldı. 2 haftada 5 puan kaybederek şampiyonluk yarışında önemli yara alan Porto, geçtiğimiz hafta Estrela’ya karşı iç sahada rahat bir galibiyet alırken, hem güven tazeledi hem de şampiyonluk umutlarını korudu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise bu sezon 6 maçtan 4 galibiyetle 12 puan topladıklarını söyleyelim. Lider Barcelona ile aynı puanı toplayan Porto, liderliği averaja rakibine kaptırdı. Son 16 Turu’nun ilk maçı kapsamında, bu hafta iç sahada Arsenal’ı konuk edecekler.

Arsenal Son Haftalara Damga Vurdu

İngiltere Premier Ligi’nin son haftalarında Arsenal rüzgarı esiyor. Son 5 haftanın tamamında kazanan Mikel Arteta ve öğrencileri, 21 gole imza attı. on 2 haftalık fikstürde West Ham ve Burnley’e karşı kalesini gole kapatan konuk ekip, 6-0 ve 5-0’lık tarihi galibiyetlere imza attı. Zirveyle arasındaki puan farkını 2’de tutmayı başaran Arsenal, Premier Lig’de şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise konuk ekibin son derece iyi bir sezon geçirdiğini söyleyelim. B Grubu’nda liderlik ipini göğüsleyen konuk ekip, PSV, Lens ve Sevilla’yı geride bıraktı. 6 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan topladılar. İki kulvarda birden etkisine tam gaz devam etmek isteyen Arsenal, son haftalardaki performans grafiğiyle, güven vermeye devam ediyor.

Porto – Arsenal Maç Bilgileri

Porto – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dragao Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Porto’da Ivan Marcano’nun sakatlığı devam ediyor. Arsenal cephesinde ise Jurrien Timber’ın sakatlığı bulunuyor.

Porto'nun 11’i Belli mi?

Porto’nun muhtemel kadrosu: Diogo Costa, Joao Mario, Pepe, Otavio Siva, Zaidu Sanusui, Alan Varela, Nicolas Gonzalez, Francisco Conceiçao, Eduardo, Galeno, Evanilson.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Leandro Trossard.

İddaa Tahmini

İngiltere Premier Lig’de 5 haftadır kazanan Arsenal, müthiş bir form grafiği dikkat çekiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de bu sezon Arteta ve öğrencilerinin, son derece etkili olduğunu söyleyelim.  İki kulvarda birden güven vermeye devam eden Arsenal, Porto deplasmanından galibiyetle çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wenderson Galeno son dakikada attığı müthiş golle, Porto’ya galibiyeti getirdi. Arsenal son dakikaya kadar oyunun hakimi olarak avantajı elinde tutarken, son dakikada atılan enfes gol Porto’yu tur için avantajlı konuma geçirdi. Ev sahibi sürpriz galibiyetiyle devler sahnesinde dikkat çekti.