UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Porto Arsenal İddaa Tahmini 21.02.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Arsenal deplasmanda, Porto karşısında galibiyet arayacak. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan takip edilebilecek.

PortoArsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Porto kazanır 5.10, beraberlik 3.86, Arsenal kazanır ise 1.74 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın MS 2 tercihine 30.00 oran veriliyor.

Porto Sürpriz Peşinde 

Porto UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon H Grubunda yer almıştı. Barcelona, Antwerp ve Shakhtar Donetsk’in yer aldığı grubu 12 puan ile 2. Sırada tamamlayan Sergio Conceiçao’nun ekibi adını son 16 turuna yazdırdı. Son 16 turunda ise Arsenal işe eşleşen Porto’nun işi pek kolay değil. Portekiz Liga NOS’da ise geçen hafta sonu Dragao’da Estrela’yı konuk eden Porto rakibini 2-0 mağlup etti ve üst üste yaşanan 2 maçlık puan kaybının ardından moral buldu. Son 16 turunda Arsenal’ı konuk edecek olan Porto’da Ivan Marcano’nun uzun süreli sakatlığı devam ediyor. 

Arsenal Moralli 

Arsenal’da moraller yerinde. Premier Lig’de zirve takibini devam ettiren Arsenal geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet daha aldı. Turf Moor’da konuk oldukları Burnley’i 5-0 ile geçtiler. Liverpool’un kazandığı haftada puan kaybı yaşamayan Mikel Arteta’nın öğrencileri bu hafa içi UEFA Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. Son 16 turunda Porto ile karşı karşıya gelecekler. Grupta Sevilla, Lens ve PSV ile karşılaşan Arsenal 13 puan topladı ve grubu lider olarak bitirdi. Porto karşısında da turun favorisi olan Arsenal’da Gabriel Jesus ve Jurrien Timber sakat olan isimler. 

Porto – Arsenal Maç Bilgileri

Porto – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dragao Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Porto’da Ivan Marcano’nun uzun süreli sakatlığı devam ediyor. Arsenal’da Gabriel Jesus ve Jurrien Timber sakat olan isimler. 

Porto'nun 11’i Belli mi?

Porto’nun muhtemel kadrosu: Diogo Costa, Joao Mario, Pepe, Otavio Siva, Zaidu Sanusui, Alan Varela, Nicolas Gonzalez, Francisco Conceiçao, Eduardo, Galeno, Evanilson

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Leandro Trossard

İddaa Tahmini

Porto son 16 turunda Arsenal ile karşı karşıya gelecek. Zor bir kura çektiler ve güçlü rakibi karşısında işleri pek kolay olmayacak. Gruptan 12 puan ile lider Barcelona’nın arkasında yer alarak son 16 turuna kaldılar. Arsenal ise grubun lider olarak tamamladı ve adını son 16 turuna yazdırdı. Premier Lig’de son 2 haftada West Ham ve Burnley maçlarını kazanırken tam 11 gol attılar. Müthiş bir seri yakalayan Arsenal, Porto karşısında da turun favorisi. Londra ekibi Dragao’da rahat bir galibiyet alarak tur kapısını aralar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Porto sürpriz yaptı. Galeno’nun uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 kazandılar ve tur için avantajı eline geçirdiler.