UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Barcelona İddaa Tahmini 21.02.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Barcelona deplasmanda, Napoli’ye konuk olacak. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşmayı EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Napoli ile Barcelona zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Napoli galibiyetinin 2.65, beraberlik tercihinin 3.64, Barcelona galibiyetinin ise 2.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Napoli İçin Zor Kura 

Napoli UEFA Şampiyonlar Ligi’nde C Grubunda yer almıştı. Grupta Real Madrid, Braga ve Union Berlin ile karşı karşıya gelen Napoli topladığı 10 puan ile grubu 2. Sırada tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırdı. Sezona Rudi Garcia ile başladılar ama grupta son 2 maçına Walter Mazzari yönetiminde çıktıklarını da belirtelim. İtalya Serie A’da ise geçen hafta Genoa’yı konuk eden Napoli mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Bu sezon Serie A’da şampiyonluk yarışının bir hayli uzağındalar. Son 16 turunda Barcelona’yı konuk edecek olan Napoli’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Barcelona Yarışa Ortak Oldu 

Barcelona bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde H Grubunda yer almıştı. Porto, Shakhtar Donetsk ve Antwerp’in yer aldığı grubu 12 puan ile lider tamamlayarak son 16 turuna çıkmayı başardılar. Son 16 turunda ise rakip Napoli. La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Celta Vigo deplasmanında 2-1 kazanan Barcelona, hem şampiyonluk şansını devam ettirdi hem de Napoli maçı öncesinde moral buldu. Son dönemde eleştirilen Lewandowski’nin Celta Vigo karşısında 2 gol attığını da belirtelim. Napoli maçı öncesinde Barcelona’da Alejandro Balde, Gavi, Marcos Alonso ve Ferran Torres’in sakatlıkları devam ediyor. 

Napoli – Barcelona Maç Bilgileri

Napoli – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sao Paolo Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Alejandro Balde, Gavi, Marcos Alonso ve Ferran Torres’in sakatlıkları devam ediyor. 

Napoli'nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Amir Rrahmani, Mario Rui, Zambo Anguissa, Stanislav Lobotka, Hamed Traore, Matteo Politano, Khvicha Kvaratshelia, Victor Osimhen

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Frenkie De Jong, İlkay Gündoğan, Pedri, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandwoski

İddaa Tahmini

Napoli Serie A’da puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta konuk ettikleri Genoa ile 1-1 berabere kaldılar. İlk 4 yarışının da uzağında olduklarını belirtelim. Şampiyonlar Ligi’nde grupta lider Real Madrid’in ardından 2. Sıraya yer alarak son 16 turuna kaldılar. Barcelona ise La Liga’da şampiyonluk şansını sürdürüyor ama bunun zor olduğunu belirtmek gerek. Lider Real Madrid’in 8 puan gerisindeler. Şampiyonlar Ligi grubundan lider çıkan Barcelona, son 16 turunda konuk olacağı Napoli karşısında da turun favorisi. Xavi’nin öğrencileri Napoli deplasmanında kazanmaya yakın ama savunmada ki sorunlar devam ediyor. Bu maçta gollere yöneleceğim. Tercihim 2.5. gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Napoli deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.