Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Başakşehir Bahis Tahmini 24.02.2024

Trendyol Süper Lig’de alt sıralarda bulunan Gaziantep FK evinde, Başakşhir’i konuk edecek. Zorlu mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Gaziantep FK ile Başakşehir zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Gaziantep FK galibiyetinin 2.75, beraberlik tercihinin 3.48, Başakşehir galibiyetinin ise 2.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. 

Gaziantep FK Düşme Hattında 

Gaziantep FK Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Samsunspor ile yenişemedi. Öne geçtikleri maçta uzatma dakikalarında yedikleri golle 1-1 berabere kaldılar. Kümede kalma yolunda 2 puan bırakan Kırmızı Siyahlılar Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Son 9 karşılaşmada sadece 1 kez kazanabilen Gaziantep FK bu hafta sonu Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde Gaziantep FK’da Papy Djilobodji kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Başakşehir Düşüşe Geçti 

Başakşehir Süper Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Kayserispor karşısında puan alamadı. Mücadeleden 3-2’lik mağlubiyet ile ayrlan Başakşehir’de moraller bozuk. 9 maçtır kazanamayan Kayserispor’a karşı kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. Son 2 maçından da puan çıkartamayan Çağdaş Atan’ın öğrencilerinin Avrupa umutları zora girmeye başladı. İlk 4 hattının 10 puan gerisinde kaldılar. Bu hafta sonu Gaziantep FK’ya konuk olacak Başakşehir’de Ömer Ali Şahiner ve Patryk Szysz’in sakatlıkları devam ediyor. 

Gaziantep FK – Başakşehir Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Papy Djilobodji kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Başakşehir’de Ömer Ali Şahiner ve Patryk Szysz’in sakatlıkları devam ediyor. 

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Naoufel Khacef, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Serdar Gürler, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Gaziantep FK geçen hafta iç sahada konuk ettiği Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Öne geçtikleri maçta son dakikada yedikleri golle 2 puan bıraktılar. Düşme hattında yer alan Kırmızı Siyahlılar bu hafta Başakşehir’i konuk edecek. Başakşehir ise son 2 haftadır puan alamıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Kayserispor’a 3-2 kaybettiler. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gaziantep FK evinde kolay kolay kaybetmiyor. Savunma anlamında da iyi işler yapıyorlar. Bu maçta yüksek skor beklemiyorum. 3 gol barajı aşılmayacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.58

Genzobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı aldı. Gaziantep FK deplasmanında 2-0 kazandılar.