Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Kasımpaşa İddaa Tahmini 24.02.2024

Trendyol Süper Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Kasımpaşa deplasmanda, Fenerbahçe karşısında sürpriz peşinde. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fenerbahçe ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.22, beraberlik 8.02, Kasımpaşa kazanır ise 13.33 olarak açıklanmış. Fenerbahçe 2.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 30.00’a yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Fenerbahçe’den 3 Puan 

Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Çaykur Rizespor deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibi karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapattıkları maçtan 3 puan çıkartan Sarı Lacivertliler sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve şampiyonluk umutlarını devam ettirdi. Maça ikinci yarıda dahil olan Serdar Dursun, attığı golle de galibiyette kilit rol oynayan isimlerden biriydi. Lider Galatasaray’ın takibini devam ettiren Fenerbahçe bu hafta sonu ise Kadıköy’de Kasımpaşa ile karşılaşacak. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres’in sakatlığı devam ediyor. 

Kasımpaşa 4 Maçtır Kaybetmiyor 

Kasımpaşa’nın Süper Lig’de yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk eden Kasımpaşa mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve önemli bir maçta 2 puan bıraktılar. Öte yandan ilk 4 yarışının da 4 puan gerisine düştüklerini belirtelim. Sami Uğurlu’nun öğrencileri Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta da yenilgi yüzü görmedi. Bu 4 maçlık süreçte tam 10 puan topladılar. Bu hafta sonu ise Kadıköy’de Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Erdem Çetinkaya ve Samuel Bastien’in sakatlıkları devam ediyor. 

Fenerbahçe – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres’in sakatlığı devam ediyor. Kasımpaşa’da Erdem Çetinkaya ve Samuel Bastien’in sakatlıkları devam ediyor. 

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Haris Hajradinovic, Oğulcan Çağlayan, Mamado Fall, Nuno Da Costa

İddaa Tahmini

Fenerbahçe geçen hafta Çaykur Rizespor deplasmanında önemli bir galibiyet aldı. İlk yarıyı 1-0 geride kapattılar ama maçı 3-1 kazanarak önemli bir 3 puan elde ettiler. Şampiyonluk umutlarını sürdüren Fenerbahçe bu hafta Kasımpaşa’yı konuk edecek. Kasımpaşa ise geçen hafta Semt derbisinde konuk ettiği Fatih Karagümrük ile yenişemedi. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Son 4 maçtır kaybetmeyen ve 10 puan toplayan bir Kasımpaşa var ama Kadıköy’de işleri zor. Fenerbahçe farklı kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: Fenerbahçe 2.5 ÜST, Oran 1.42

Bets10 Oranı: Fenerbahçe 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve zirve takibini devam ettirdi.