Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Ankaragücü Bahis Tahmini 24.02.2024

Trendyol Süper Lig’de alt sıralarda yer alan Ankaragücü deplasmanda, Kayserispor’a konuk oluyor. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak olup Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Kayserispor ve Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Kayserispor kazanır 2.38, beraberlik 3.59, Ankaragücü kazanır ise 3.11 olarak açıklanmış.

Kayserispor 9 Maç Sonra Kazandı 

Kayserispor Süper Lig’de uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta Başakşehir deplasmanına konuk olan Kayserispor rakibini 3-2 mağlup ederek moral buldu. Süper Lig’de 9 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Kayserispor’un Burak Yılmaz yönetiminde de ilk galibiyetini aldığını belirtelim. Sarı Kırmızılılar bu hafta sonu ise Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Son 4 haftada 6 puan toplayan Kayserispor moralli. Ankaragücü karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Kayserispor’da Ali Karimi kart cezalısı. Majid Hosseinini’nin sakatlığı ise devam ediyor. 

Ankaragücü Lidere Direnemedi 

Ankaragücü Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri lider Galatasaray’a direnemediler ve sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Ankara ekibinde galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Bu 4 maçlık süreçte sadece 1 puan alabilen Ankaragücü düşme hattına da oldukça yakın. Gaziantep FK ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Bu hafta sonu Kayserispor’a konuk olacak Ankaragücü’nde Stelios Kitsiou kart cezalısı. Alper Uludağ’ın sakatlığı bulunuyor. 

Kayserispor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Kayserispor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RHG Enertürk Enerji Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Ali Karimi kart cezalısı. Majid Hosseinini’nin sakatlığı ise devam ediyor. Ankaragücü’nde Stelios Kitsiou kart cezalısı. Alper Uludağ’ın sakatlığı bulunuyor. 

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Mehdi Bourabia, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Olimpu Morutan, Giorgi Beridze, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Kayserispor geçen hafta dikkat çekici bir galibiyet aldı. Başakşehir’i deplasmanda 3-2 mağlup ederek uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştılar. Son dakikada kaleci Bilal’in penaltı kurtardığını da belirtelim. Ankaragücü ise üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta konuk ettikleri Galatasaray’a direnemediler ve mücadeleyi 3-0 kaybettiler. Süper Lig’de son 4 maçını kazanamayan Ankaragücü’nde moraller bozuk. Kayserispor bu hafta maçın favorisi. Başakşehir galibiyetinin vermiş olduğu moralle Ankaragücü karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.00

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.38

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor 2-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartmayı başardı. İkinci yarıda buldukları gollerle Ankaragücü’nü 3-2 mağlup ettiler.