İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Newcastle United İddaa Tahmini 24.02.2024

İngiltere Premier Lig’de haftanın merakla beklenen maçı. Newcastle United deplasmanda, Arsenal’a konuk oluyor. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Arsenal ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Arsenal kazanır 1.39, beraberlik 5.30, Newcastle United kazanır ise 8.10 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 1 ve 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Arsenal 5 Maçtır Kazanıyor

Arsenal Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Turf Moor’da konuk oldukları Burnley’i 5-0 ile geçtiler. Rahat bir galibiyet alan Mikel Arteta’nın öğrencileri Premier Lig’de oynadığı son 5 maçını da kazanarak geçti ve lider Liverpool’un 2 puan gerisinde takibini devam ettiriyor. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde sürpriz bir yenilgi alan Arsenal, Dragao’da Porto’ya 1-0 kaybetti ama hala turun favorisiler. Premier Lig’de bu hafta sonu Newcastle United’ı konuk edecek Arsenal’da Jurrien Timber ve Gabriel Jesus sakat olan isimler.

Newcastle United 2 Puan Bıraktı

Newcastle United’ın geçtiğimiz hafta sonu Bournemouth karşısında kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Eddie Howe’un öğrencileri haftayı puan kaybı ile geçti. 2 kez geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartan Newcastle United, Premier Lig’de oynadığı son 4 maçı da kaybetmedi. Bu hafta sonu ise Emirates’de Arsenal’a konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Newcastle United’da Sandro Tonali’nin cezası devam ediyor. Matt Targett, Callum Wilson, Elliot Anderson, Joelinton ve Nick Pope ise sakat olan isimler.

Arsenal – Newcastle United Maç Bilgileri

Arsenal – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Jurrien Timber ve Gabriel Jesus sakat olan isimler. Newcastle United’da Sandro Tonali’nin cezası devam ediyor. Matt Targett, Callum Wilson, Elliot Anderson, Joelinton ve Nick Pope ise sakat olan isimler.

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Arsenal Premier Lig’de geçen haftayı kazanarak geçti. Burnley deplasmanından 5-0’lık galibiyet ile dönen Arsenal şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Premier Lig’de son 5 maçını kazanan Arsenal bu hafta Newcastle United ile karşılaşacak. Newcastle United ise son 4 maçtır kaybetmiyor. Son 4 maçta 8 puan topladılar ve üst sıra takipleri devam ediyor. Arsenal Emirates’de maçın favorisi. Arteta’nın ekibinden galibiyet bekliyorum. Newcastle United’ı mağlup ederek zirve takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal net bir galibiyet aldı. Emirates’de konuk ettikleri Newcastle United’ı 4-1 mağlup ederek galibiyet serisini 6 maça çıkarttılar.