Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Nantes İddaa Tahmini 24.02.2024

Lorient evinde Nantes‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 23. hafta mücadelesi, 24 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS.

intobet, Lorient galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.30, Nantes galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda.  Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.88, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Lorient Genç Golcüsüyle Kazanıyor

Mohamed Bamba gollerine, Lorient ise Ligue 1’de galibiyetlerine devam ediyor. Devre arası transfer döneminde takıma katılan genç golcü Ligue 1 tarihinde 51 yıl sonra çıktığı ilk 4 maçta da gol atmayı başaran ilk isim oldu. Sezonun ilk yarısında küme düşme hattından bir türlü kurtulmayı başaramayan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Lorient, devre arası transfer döneminde yaptığı takviyelerle kabusa son vermeyi başardı. Son 3 haftanın tamamında kazanan ev sahibi, 22. hafta sona erdiğinde küme düşme potasından kurtulmayı başardı. Sırasıyla Metz, Reims ve Strasbourg’u mağlup etmeyi başaran Regis Le Bris ve öğrencileri, bu hafta sahasında Nantes’i konuk edecek. Düşme hattındaki rakibinin averaj farkıyla üzerinde yer alan Lorient’in, galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var.

Nantes Evinde PSG Engeline Takıldı

Fransa Ligue 1 sahnesinde üst üste 6 maçta puan kayıplarına engel olamayan ve sadece 1 puan alarak kendisini küme düşme hattının içerisinde bulan Nantes, puan kayıplarına 2 hafta önce Toulouse karşısında 2-1’lik galibiyetle son vermeyi başardı. Alınan 3 puanla düşme hattından kurtulmak için umutlanan Jocelyn Gourvennec ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise sahasında Ligue 1’in lideri PSG’yi konuk etti. Lidere 60 dakika direnebilen Nantes, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Maçın büyük bir bölümünü kendi yarı sahasında kabul eden konuk ekip, kontra ataklarla rakip kalede etkili olaya çalışırken, 2 net fırsattan yararlanamadı. Düşme hattının içerisinde yer almaya devam eden Nantes, bu hafta averajla geçildiği Lorient’e deplasmanda konuk olacak. Düşme hattından çıkmak için galibiyete ihtiyaçları var.

Lorient – Nantes Maç Bilgileri

Lorient – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında  Igor Silva, Quentin Boisgard ve Benjamin Mendy’nin sakatlıkları devam ediyor. Nantes cephesinde ise Bastien Meupiyou, Ignatius Ganago ve Kelvin Amian’ın sakatlıkları devam ediyor

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Nathaniel Adjei, Isaak Toure, Montassar Talbi, Imran Louza, Panos Katseris, Theo Le Bris, Ayman Kari, Julien Ponceau, Laurent Abergel, Mohamed Bamba.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Nicolas Pallois, Charles Castelletto, Nathan Zeze, Jean-Kevin Duverne, Moussa Sissoko, Pedro Chirivella, Marcus Regis Coco, Benie Traore, Mostafa Mohamed, Tino Kadewere.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 3 haftadır kazanan ve düşme hattından kurtulan Lorient, bu hafta en yakın rakibi Nantes ile karşı karşıya geliyor. Sezonun ikinci yarısında etkili olmaya başlayan ev sahibi, bir kez daha küme düşme hattına gerilemeyecek ve galibiyetlerine Nantes karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.23

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.55

Maç Sonucu:0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim 49. dakikada Jean-Charles Castelletto oldu. Nantes zorlu deplasmandan galibiyetle çıkmayı başarırken, son 3 haftanın tamamında kazanan Lorient’i mağlup etmeyi başardı.