Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Brest İddaa Tahmini 24.02.2024

Fransa Ligue 1‘de liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Brest, 24 Şubat Cumartesi akşamı Strasbourg deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Strasbourg galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.25, Brest galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.70 oran kazandırıyor.

Strasbourg’da Düşüş Sürüyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Strasbourg, Fransa Ligue 1’de 5 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Lorient’i ağırlayan Patrick Vieira ve öğrencileri, ilk 49 dakikada hatalar silsilesiyle 3-0 geriye düştü. Geri kalan dakikalarda ev sahibinin çabalaı ve farkı 2’ye indirmesi puan kaybına engel olamadı. 3 haftadır kalesini gole kapatmakta zorlanan Strasbourg, PSG, Lens ve Lorient karşısında 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başarsa da, kalesinde gördüğü 8 golle 3 mağlubiyete engel olamadı. Son 5 haftayı 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Strasbourg, 25 puanda kalarak 10. sıraya kadar geriledi. Düşme hattıyla arasında 3 puan fark bulunan ev sahibi, bu hafta sahasında Brest’i konuk edecek.

Brest Fırtınası Devam Ediyor

Marsilya karşısında 33 dakika boyunca 10 kişi oynamak zorunda kalan Brest, maç boyunca rakibine kalesinde tehlikeli olma şansı dahi vermeden, 1-0’lık galibiyetle yenilmezlik serisini 11 haftaya çıkardı. Lider PSG ile birlikte son haftalara damga vurmaya devam eden konuk ekip, sezon genelinde ise tarihinin en iyi 22 haftalık performanslarından birini sergiledi. Eric Serge Roy yönetiminde sezona şuana kadar damga vuran ve sürpriz galibiyetleriyle öne çıkan Brest, son 11 haftayı 7 galibiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. PSG, Nice ve Clermont karşısında alınan üst üste beraberliklerin ardından, Marsilya karşısında alınan 3 puanla birlikte, Brest liderin en yakın takipçisi olmayı başardı ve 2. sıraya yükseldi. 10 kişiyle rüştünü bizlere bir kez daha ispatlamayı başaran konuk ekip, bu hafta Strasbourg deplasmanında galibiyet arayacak.

Strasbourg – Brest Maç Bilgileri

Strasbourg – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg cephesinde Mothiba, Moise Sahi, Karol Fila ve Jeremy Sebas’ın sakatlıkları devam ediyor. Thomas Delaine ve Dilane Bakwa ise kart cezalısı. Brest takımında ise Jordan Amavi’nin sakatlığı devam ederken, Marco Bizot ve Steve Mounie’nin ise cezaları devam ediyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Alaa Bellaarouch, Frederic Guilbert, Abakar Sylla, Junior Mwanga, Marvin Senaya, Ângelo Borges, Lucas Perrin, Jessy Deminguet, Mouhamadou Diarra, Kevin Gameiro, Emanuel Emegha.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Gregoire Coudert, Kenny Lala, Brendan Chardonnet, Bradley Locko, Lees-Melou, Romain Del Castillo, Hugo Magnetti, Julien Le Cardinal, Mahdi Camara, Pereira Lage, Martin Satriano.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 11 haftadır bileği bükülmeyen Brest, 22 hafta sonunda ise ligin en iyi performanslarından birini sergiledi. Marsilya karşısında 10 kişiyle galip gelmeyi başaran ve 2.’liğe yükselen Serge Roy ve öğrencilerinin, galibiyetlerine Strasbourg deplasmanında devam edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.19

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Mahdi Camara maça damga vurdu, Brest deplasmanda zorlanmadan kazandı. Camara 3 golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, Brest lige damga vurmaya devam etti. Kazananları tebrik ederiz.