İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Empoli Maç Tahmini 24.02.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde 26. hafta heyecanı 24 Şubat Cumartesi günü devam ediyor. Günün ilk maçında Sassuolo ile Empoli karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Sassuolo galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.45, Empoli galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.95, beraberliğe 3.00, konuk ekibe ise 2.90 oran veriyor.

Sassuolo Tehlike Hattında

İtalya Serie A Ligi’nin 26. haftasında Empoli’yi sahasında konuk edecek olan Sassuolo, taraftarı önüne 5 maçlık galibiyet hasretiyle çıkıyor. Sezonun ikinci yarısına kabus gibi bir başlangıç yapan Alessio Dionisi ve öğrencileri, uzun süredir gerileyen oyunuyla birlikte, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Son 5 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atalanta deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Maç boyunca kalesini gole kapatmakta zorlanan Sassuolo’nun, hücum hattında ise hiçbir varlık gösteremediğini belirtelim. Son 5 haftada kalesinde 12 gol gören ev sahibi, 25 hafta sonunda ise yediği 45 golle, Serie A Ligi’nin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. Ev sahibinin düşme potasıyla arasında sadece averaj farkının olduğunu söyleyelim.

Empoli Düşme Hattından Kurtuldu

Empoli göreve Davide Nicola’nın gelişiyle birlikte, İtalya Serie A Ligi’nde bir daha mağlup olmadı. Son 5 haftalık fikstürden 3 beraberlik, 2 galibiyetle 9 puan toplamayı başaran ve küme düşme hattından kurtulan Empoli, Monza ve Salernitana engellerini galibiyetlerle geçerken, Juventus Genoa ve Fiorentina karşısında ise sahadan 1’er puanla ayrıldı. Bu sezon İtalya Serie A Ligi’nde ilk kez 5 maç boyunca namağlup bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, bu hafta Sassuolo deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında rakibine karşı 4-3’lük mağlubiyetten kurtulamadığı Sassuolo’ya deplasmanda konuk olacak olan Empoli, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e çıkarmak istiyor. 25 hafta sonunda rakip fileleri sadece 19 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, son 5 haftada sergilediği iyi performansa rağmen, hala ligin en zayıf hücum performansını sergiliyor.

Sassuolo – Empoli Maç Bilgileri

Sassuolo – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo takımında Jeremy Toljan ve Domenico Berardi’nin sakatlıkları devam ediyor. Empoli’de ise Tyronne Ebuehi, Francesco Caputo ve Alberto Grassi’nin sakatlıkları devam ediyor. Emmanuel Gyasi ise kart cezalısı.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Mattia Viti, Martin Erlic, Josh Doig, Marcus Pedersen, Kristian Thorstvedt, Luca Lipani, Matheus, Nedim Bajrami, Andrea Pinamonti, Armand Lauriente.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Bartosz Bereszynski, Ardian Ismajli, Razvan Marin, Youssef Maleh, Liberato Cacace, Szymon Zurkowski, Nicolo Cambiaghi, Alberto Cerri, Matteo Cancellieri.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme hattının en yakın rakipleri arasında yer alan Sassuolo ve Empoli, alt sıralardan kurtulmak istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, sezonun ilk yarısında olduğu gibi, İtalya Serie A Ligi’nde bir kez daha karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 5 gole ev sahipliği yapan mücadelede, Empoli deplasmandan 3 puanla çıkmayı başardı. İki takımda hücum performanslarıyla bizleri yanıltmazken, Sassuolo’nun 2 golle mağlup olduğu mücadelede, Empoli 3 golle 3 puanı aldı.