İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Monza Maç Tahmini 24.02.2024

Salernitana taraftarı önünde Monza‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 26. hafta mücadelesi, 24 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Salernitana galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.30, Monza galibiyetine ise 2.52 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.09, 2.5 Alt 1.74 oran kazandırıyor.

Zayıf Halka Salernitana

İnter deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle dönen Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası olmaya devam etti. Sezona Paulo Sousa yönetiminde kötü bir başlangıç yapan İtalyan ekibi kötü gidişatın ardından  kısa sürede takımı Inzaghi’ye emanet etmişti. Teknik adam hamlesi en alt sıradan kurtulmaları için yeterli olmazken, ev sahibi bir kez daha teknik adam değişikliğine gitti. Son olarak Salernitana cephesinde göreve Fabio Liverani gelirken, ev sahibinde galibiyet hasreti 7 haftaya çıktı. Son 7 haftayı 6 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Salernitana’nın, düşme hattının üzeriyle puan farkı 7’ye yükseldi. Kalesini tam 51 gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, aynı zamanda İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf savunma performansını sergiliyor. Bu hafta iç sahada Monza’yı konuk edecek olan Salernitana, galibiyet adına güven vermekten çok uzakta.

Monza Yükselişe Geçti

İtalya Serie A Ligi’nin 25. haftasında Milan’ı sahasında konuk eden Monza, 3 maçlık yenilmezlik serisiyle taraftarı önüne çıkarken, son 8 haftada maç kaybetmeyen ve şampiyonluk iddiasını sürdüren Milan karşısında, müthiş bir galibiyete imza attı. Seriyi 4 haftaya çıkaran konuk ekip, karşılaşmadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Son 4 haftadan 8 puan toplamayı başaran Raffaele Palladino ve öğrencileri, ligde rahat bir konumda yer aldı. İç sahada Sassuolo ve Milan’ı mağlup eden konuk ekip, Udinese ve Hellas Verona karşısında ise golsüz beraberliklerle 1’er puan topladı. Son haftalarda iyi performanslar sergilemeyi başaran Monza, 4 haftanın 3’ünde kalesini gole kapattı. 11. sıraya kadar yükselen Raffaele Palladino ve öğrencileri, düşme hattından uzak kalmayı başardı. Monza bu hafta seriyi Salernitana karşısında devam ettirmek istiyor.

Salernitana – Monza Maç Bilgileri

Salernitana – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana takımında Norbert Gyömber, Lorenzo Pirola ve Niccolo Pierozzi’nin sakatlıkları devam ediyor. Monza’da ise Gianluca Caprari ve Samuele Vignato’nun sakatlıkları devam ederken, Papu Gomez ise kart cezalısı.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Pasquale Mazzocchi, Federico Fazio, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Antonio Candreva, Giulio Maggiore, Simmy.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Armando Izzo, Pablo Mari, Samuele Birindelli, Andrea Carboni, Warren Bondo, Andrea Colpani, Matteo Pessina, Alessio Zerbin, Lorenzo Colombo, Dany Mota.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır maç kaybetmeyen Monza, 25 haftanın en zayıf halkası Salernitana’ya deplasmanda konuk olacak. Monza son haftalarda yakaladığı yükselişi ligin zayıf halkasına karşı sürdürecek ve sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.21

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.52

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Monza deplasmanda Daniel Maldini ve Matteo Pessina’nın golleriyle kazandı. Konuk ekip ligin en zayıf halkası Salernitana’ya gol şansı vermezken, Monza deplasmanda rahat bir galibiyete imza attı. Kazananları tebrik ederiz.