İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Manchester City İddaa Tahmini 24.02.2024

İngiltere Premier Lig’de zirve takibini sürdüren Manchester City deplasmanda Bournemouth’a konuk oluyor. Karşılaşmayı saat 20.30’da Beın Sports 3 kanalından seyredebilirsiniz.

Bournemouth ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Bournemouth kazanır 6.90, beraberlik 5.20, Manchester City kazanır ise 1.44 olarak açıklanmış.

Bournemouth’da Puan Kayıpları

Bournemouth Premier Lig’de son dönemde istediği sonuçları bir türlü alamıyor. Gary O’Neil’ın öğrencileri galibiyeti unuttu diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’ta Newcastle United’a konuk olan Bournemouth mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2 kez öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve ve 1 puana razı oldular. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan Bournemouth bu hafta sonu ise Vitality’de Manchester City’i konuk edecek. Maç öncesinde Bournemouth’da Philip Billing kart cezalısı. Tyler Adams ve James Hill ise sakat olan isimler.

Manchester City Zirve Takibinde

Manchester City Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hata sonu Chelsea ile 1-1 berabere kalan Manchester City, geçtiğimiz hafta içi ise erteleme maçında Brentford’u konuk etti ve Erling Haaland’ın tek golüyle 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetin ardından artık lider Liverpool ile aralarındaki puan sadece 1. Şampiyonluk yolunda rakibinin 1 puan gerisindeler. Pep Guardiola’nın öğrencileri bu hafta sonu Bournemouth’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Josko Gvardiol ve Jack Grealish’in sakatlıkları sürüyor.

Bournemouth – Manchester City Maç Bilgileri

Bournemouth – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Philip Billing kart cezalısı. Tyler Adams ve James Hill ise sakat olan isimler. Manchester City’de Josko Gvardiol ve Jack Grealish’in sakatlıkları sürüyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, John Stones, Ruben Dias, Nathan Ake, Matheus Nunes, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Bournemouth Premier Lig’de geçen hafta yine puan kaybetti. Zor bir deplasmandan puan ile dönen Bournemoıuth, Newcastle United ile 2-2 berabere kaldı. Premier Lig’de son 6 maçını kazanamayan Bournemouth düşüşe geçti. Manchester City ise geçen haftayı kazanarak geçti. Erteleme maçında konuk ettikleri Brentford’u 1-0 mağlup ederek 3 puanı aldılar. Lider Liverpool ile aradaki puan farkını 1’e düşürdüler. Bu hafta Manchester City’den yine galibiyet beklentim var. Vitality’de Bournemouth engelini kolay geçerler ve 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.26

Rexbet Oranı: MS 2 Oran 1.44

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth Vitality’de konuk ettiği Manchester City’e direnemedi. Mücadeleyi 1-0 kaybettiler.