İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Fulham İddaa Tahmini 24.02.2024

İngiltere Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiren Manchester United iç sahada, Fulham’ı ağırlayacak. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Manchester United ve Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.58, beraberlik 4.60, Fulham kazanır ise 5.65 olarak açıklanmış.

Manchester United 4 Maçtır Kazanıyor

Manchester United Premier Lig’de son haftalada iyi bir hava yakaladı. Geçen hafta sonu Kenilworth Road’da konuk oldukları Luton Town’u Höjlund’un golleriyle 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanan Erik ten Hag’ın ekibi ilk 4 umutlarını da arttımış durumda. Bu hafta sonu Old Trafford’da konuk edecekleri Fulham karşısında da maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Anthony Martial, Tyrell Malacia ve Luke Shaw’ın sakatlıkları devam ediyor.

Fulham Orta Sıralarda

Fulham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Craven Cottage’de Aston Villa’yı konuk eden Fulham mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Rodrigo Muniz’in tek golü Fulham’a puan için yeterli olmadı. Premier Lig’de orta sıralarda yer alan Fulham, son 5 haftada sadece 1 kez kazanabildi. Son dönemde iyi sonuçlar alamıyorlar ve bu hafta sonu Old Trafford’da işleri bir hayli zor. Karşılaşma öncesinde Fulham’da Joao Palhinha kart cezalısı. Golcü Raul Jimenez ise kart cezalısı.

Manchester United – Fulham Maç Bilgileri

Manchester United – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Anthony Martial, Tyrell Malacia ve Luke Shaw’ın sakatlıkları devam ediyor. Fulham’da Joao Palhinha kart cezalısı. Golcü Raul Jimenez ise kart cezalısı.

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Harry Maguire, Raphael Varane, Luke Shaw, Christian Eriksen, Scott McTominay, Markus Rashford, Markus Rashford, Bruno Fernandes, Rasmus Hojlund

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

İddaa Tahmini

Manchester United Premier Lig’de geçen hafta konuk olduğu Luton Town deplasmanında 3 puan almayı başardı. Kenilworth Road’da 2-1 kazanarak galibiyet serisini 4 maça çıkarttılar. Premier Lig’de son 4 maçını kazanan Manchester United bu hafta Fulham karşısında da maçın favorisi. Fulham ise istikrarsız sonuçlar alıyor. Geçen hafta konuk ettikleri Aston Villa’ya 2-1 kaybettiler. Bu hafta Old Trafford’da işleri zor. Manchester United’dan galibiyet beklentim var. Fulham engelini de geçerek galibiyet serisini 5 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

Betelli Oranı: MS 1 Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham sürpriz yaptı. Old Trafford’da 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldular.