Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Köln İddaa Tahmini 24.02.2024

Almanya Bundesliga‘da 23. hafta heyecanı 24 Şubat Cumartesi akşamı devam ediyor. Stuttgart‘ın evinde Köln‘ü konuk edeceği mücadele, Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS.

Betroad, Stuttgart galibiyetine 1.33, beraberliğe 5.39, Köln galibiyetine ise 9.49 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.17, beraberliğe 4.86, konuk ekibe ise 7.75 oran veriyor.

Stuttgart Çok Formda

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Stuttgart, Almanya Bundesliga’da ilk 22 hafta sona erdiğinde 3. sırada kendisine yer bulurken, son 4 haftalık fikstürde Leipzig, Freiburg, Mainz 05 ve Darmstadt 98’i mağlup etmeyi başardı. 4 maçtan 13 golle 12 puan toplamayı başaran Sebastian Hoeness ve öğrencileri, müthiş hücum performansıyla dikkat çekti. Takımın en golcü ismi Sehrou Guirassy sahalara golle geri dönerken, geçtiğimiz hafta seriyi Darmstadt 98 deplasmanında sürdürmeye devam eden ev sahibi, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. 22 haftada rakip fileleri tam 51 kez havalandırmayı başaran Stuttgart, ligin en iyi hücum performanslarından birini sergiliyor. Lider ile arasında 12, 2. sıradaki Bayern Münih ile 4 puan fark bulunan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi potasında kalmaya devam ediyor. Stuttgart ve hafta kümede kalma mücadelesi veren Köln ile karşı karşıya gelecek.

Köln Evinde Kaybetti

Almanya Bundesliga’nın 22. haftasında mağlup olan Köln cephesinde, bitime 12 hafta kala küme düşme tehlikesi devam ediyor. Play Out hattında yer alan konuk ekip, 6 hafta önce göreve gelen Timo Schultz önderliğinde, maç kazanmakta zorlanmaya devam ediyor. Teknik adam değişikliğinin ardından son 6 haftada sadece 9 kişi kalan Frankfurt’u mağlup edebildiler. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Werder Bremen karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, bu hafta ise Stuttgart deplasmanına konuk olacak. 22 haftayı 3 galibiyet, 7 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan Köln, galibiyet almakta fazlasıyla zorlanıyor. Konuk ekip 22 maçta kalesini 36 gole kapatamazken, rakip fileleri ise sadece 15 kez havalandırabildi.

Stuttgart – Köln Maç Bilgileri

Stuttgart – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Alexander Nübel, Deniz Undav, Dan-Axel Zagadou ve Nikolas Nartey’in sakatlıkları devam ediyor. Stenzel ise kart cezalısı. Köln’de ise Davie Selke, Luca Waldschmidt ve Mark Uth’un sakatlıkları devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Fabian Bredlow, Maximilian Mittelstadt, Hiroki Ito, Waldemar Anton, Angelo Stiller, Lilian Egloff, Chris Führich, Atakan Karazor, Jamie Leweling, Enzo Millot, Sehrou Guirassy.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zirve takibine devam eden Stuttgart, 4 haftadır aldığı üst üste galibiyetlerle 3.’lüğe kadar yükseldi. Ligin formda takımları arasında yer alan Stuttgart, bu hafta Köln karşısında kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.48

Betroad Oranı: H1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart iç sahada üstünlüğünü koruyamadı. Golsüz geçen ilk yarının ardından, Stuttgart ikinci yarıya golle başlasa da, üstünlüğünü koruyamadı. 1’er golün atıldığı mücadelede, 1’er puan bölüşüldü.