İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Frosinone İddaa Tahmini 25.02.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde 26. hafta heyecanı 25 Şubat Pazar günü devam ederken, günün ilk Serie A Ligi mücadelesinde, Juventus ile Frosinone karşı karşıya gelecek. Saat 14:30’da başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 1.34, beraberliğe 5.35, Frosinone galibiyetine ise 9.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.17, beraberliğe 4.73, konuk ekibe ise 8.21 oran veriyor.

Juventus Yarıştan Kopmak Üzere

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 21 haftaya lider İnter ile birlikte damga vurmayı başaran Juventus, son 4 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla, zirvenin tam 9 puan gerisine düştü. Massimiliano Allegri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 21 hafta itibariyle sadece 1 kez mağlup olurken, sadece 5 maçta puan kaybetti. Son 4 haftada ise puan kayıpları üst üste geldi. İnter derbisini kaybettikten sonra toparlanmayı başaramayan JUVE, son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. İnter ve Empoli mağlubiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta konuk oldukları Hellas Verona deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndüler. Şampiyonluk yarışının içerisinde kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Juventus, bu hafta iç sahada Frosinone’yi konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Frosinone engelini deplasmanda 4-0’lık galibiyetle geçmeyi başarmışlardı.

Frosinone Tehlike Hattında

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan, son 12 haftada ise sadece Cagliari’yi mağlup etmeyi başaran Frosinone, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Ligin yeni temsilcisi, Serie A Ligi seviyesine adapte olmakta zorlanıyor. Kötü gidişata rağmen Eusebio Di Francesco yönetiminde yoluna devam eden Frosinone, son 3 haftada savunmada gösterdiği zafiyetlerle dikkat çekti. Milan, Fiorentina ve Roma karşısında üst üste mağlubiyetler alan konuk ekip, kalesinde ise tam 11 gole engel olamadı. Toplamda ise kalesini 52 gole kapatamayan Frosinone, İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf savunma performansını sergiliyor. Düşme hattıyla arasında sadece 3 puan fark bulunan konuk ekibin, bu hafta Juventus deplasmanında galibiyete ihtiyacı var.

İnter – Frosinone Maç Bilgileri

Juventus – Frosinone Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Mattia De Sciglio, Mattia Perin, Moise Kean ve Danilo Luiz’in sakatlıkları devam ediyor. Nicolo Fagioli ve Paul Pogba ise kart cezalısı. Frosinone takımında Anthony Oyono, Kevin Bonifazi, Riccardo Marchizza, Mateus Lusuardi, Sergio Kalaj ve Marvin Cuni’nin sakatlıkları devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Andrea Cambiaso, Weston McKennie, Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Emanuele Valeri, Memeh Okoli, Ilario Monterisi, Gelli, Abdou Harroui, Enzo Barrenechea, Matias Soule, Luca Mazzitelli, Demba Seck, Kaio Jorge.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini sürdüren Juventus ile kümede kalma mücadelesi veren Frosinone, 26. haftada puan kayıplarına son vermek istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımın mücadelesinde, Frosinone’nin savunma zafiyetlerini göz önüne aldığımızda, 2.5 üst seçeneği denenmeye değer.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.50

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarısında tam 4 golün atıldığı mücadelede, Juventus ile Frosinone devre arasına beraberlikle girdi. İkinci yarıda Frosinone son dakikaya kadar iyi bir savunma performansı sergilerken, Juventus son dakikada Daniele Rugani’nin golüyle kazanarak, zirve takibinde puan kayıplarına son verdi.