Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Wolfsburg İddaa Tahmini 25.02.2024

Eintracht Frankfurt sahasında Wolfsburg‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 23. hafta mücadelesi, 25 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Bets10, Eintracht Frankfurt galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.47, Wolfsburg galibiyetine ise 3.23 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Frankfurt Avrupa’ya Veda Etti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Eintracht Frankfurt, Almanya Bundesliga’da 3 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramazken, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise US Gilloise eşleşmesinden galibiyet çıkaramadı ve Son 16 Play Off Turu’nda elendi. Belçika temsilcisi ile deplasmanda 2-2 berabere kalan ev sahibi, iç sahada ise 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Dino Toppmöller ve öğrencileri, iki kulvarda birden son haftalarda kötü sonuçlar alırken, savunma zafiyetleriyle dikkat çekti. Son 5 resmi maçta kalesini 10 gole kapatamadılar. Geçtiğimi hafta Bundesliga kapsamında Freiburg ile deplasmanda 3-3 berabere kaldılar. 33 puanla 6. sırada yer alan Frankfurt, rotasını Almanya Bundesliga’ya çevirmiş durumda.

Wolfsburg Kötü Gidişata Çare Arıyor

Wolfsburg cephesinde sezonun ikinci yarısı kabus gibi başladı. Üst üste puan kayıplarına çare bulmayı başaramayan Ole Werner ve öğrencilerinin, üst sıralarda arasındaki puan farkı fazlasıyla açılırken, düşme hattıyla ise kapanmaya başladı. Son 7 haftayı 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, son olarak iç sahada Dortmund’u konuk etti ve ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 8’e kadar inen Wolfsburg cephesinde, teknik adamın tahtının da sallanmaya başladığını söyleyelim. 22 haftanın 19’unda kalesini gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, toplamda ise 34 gole engel olamadı. Kötü gidişata son vermek isteyen Wolfsburg, bu hafta Frankfurt deplasmanında galibiyet arayacak.

Eintracht Frankfurt – Wolfsburg Maç Bilgileri

Frankfurt – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt cephesinde Hugo Larsson ve Sasa Kalajdzic’in sakatlıkları devam ediyor. Wolfsburg takımında ise Rogerio, Patrick Wimmer ve Tiago Tomas’ın sakatlıkları devam ediyor.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Ansgar Knauff, Lucas Melo, William Pacho, Paxten Aaronson, Kristijan Jakic, Donny van de Beek, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Jessic Ngankam.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Pavao Pervan, Sebastiaan Bornauw, Maxence Lacroix, Moritz Jenz, Joakim Maehle, Kevin Paredes, Lovro Majer, Jonas Older Wind, Mattias Svanberg, Kevin Behrens, Maxi Arnold.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’ya yorgun ve moralsiz dönen Frankfurt, Avrupa vedasının ardından rotasını lige çevirdi ve 3 haftadır devam eden puan kayıplarına son vermek istiyor. Wolfsburg ise son 7 haftanın tamamında puan kaybetti ve alt sıralardan kurtulamadı. Galibiyete ihtiyacı olan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg deplasmanda 2 kez öne geçmeyi başarırken, Frankfurt ise 2 kez geriden gelerek skoru eşitlemeyi başardı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, iki takımda sahadan 1’er puanla ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.