Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Freiburg Maç Tahmini 25.02.2024

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 25 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Freiburg karşı karşıya gelecek.

intobet, Augsburg galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.56, Freiburg galibiyetine ise 3.08 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.79, 2.5 Alt 2.07 oran kazandırıyor.

Augsburg Galibiyet Almakta Zorlanıyor

Almanya Bundesliga’da 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Augsburg, adım adım küme düşme hattına yaklaşıyor. Son 4 haftalık fikstürü 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Jess Thorup ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta küme düşme hattının içerisinde yer alan Mainz 05’e karşı deplasmanda 1-0’lık skorla kaybetti. Maça iyi bir başlangıç yapamayan ve ilk 45 dakika boyunca savunmada zor anlar yaşayan Augsburg, devre arasına 1-0 geride girerken, birde Mainz 05 yakaladığı penaltı fırsatından yararlanamadı. İkinci yarıda da etkisiz bir oyun ortaya koyan ev sahibinin, düşe potasıyla arasında puan farkı 7’ye kadar indi. Augsburg son 9 haftada ise sadece Mönchengladbach’ı mağlup edebildi. 22 hafta boyunca kalesini gole kapatmayı başaramayan Augsburg, savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta kaldı.

Freiburg Zoru Başardı

Almanya Bundesliga’da 4 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan Freiburg, hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde tarihi bir galibiyete imza attı. Almanya Bundesliga’da son 4 hafta konuk ekip adına 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle sona erdi. Geçtiğimiz hafta Frankfurt karşısında 3 gole rağmen kazanamayan ve savunmada yaptığı hatalarla 1 puana razı gelmek zorunda kalan Freiburg, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda eşleştiği Lens ile deplasmanda golsüz berabere kalırken, hafta içi rövanşta karşı karşıya geldi. Savunma zafiyetleri Freiburg adına devam ederken, ilk yarıyı 2-0 geride kapattılar. İkinci yarıda ise tam anlamıyla Freiburg rüzgarı esti. Tarihi bir geri dönüşe imza atan konuk ekip, son 23 dakikada 3 golle imza attı ve tur biletini cebine koydu. Konuk ekip Almanya Bundesliga’a sahnesine son derece moralli dönüyor.

Augsburg – Freiburg Maç Bilgileri

Augsburg – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Jeffrey Gouweleeuw ve Mads Valentin kart cezalısı. Dion Beljo ve Raphael Framberger’in ise sakatlıkları devam ediyor. Freiburg’da ise Daniel-Kofi Kyereh, Philipp Lienhart ve Kenneth Schmidt’in sakatlıkları bulunuyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Iago, Robert Gumny, Kevin Mbabu, Ermedin Demirovic, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Kristijan Jakic, Fredrik Jensen, Ruben Vargas, Phillip Tietz.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Kiliann Sildillia, Manuel Gulde, Jordy Makengo, Lukas Kübler, Maximilian Eggestein, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Michael Gregoritsch, Lucas Höler.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 4 haftadır maç kazanamayan Freiburg, teselliyi UEFA Avrupa Ligi’nde buldu ve hafta içi tarihi bir geri dönüşe imza attı. Kabustan uyanan konuk ekip, galibiyetlerine Bundesliga sahnesinde devam edecek ve formsuz Augsburg’a karşı galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.67

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.08

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarı Freiburg’un üstünlüğüyle geçilirken, ikinci yarıda Augsburg önce skor eşitledi, ardından bitime 9 dakika kala galibiyet golünü buldu. Augsburg iç sahada kötü gidişata son vermeyi başarırken, Freiburg ise puan kayıplarına devam etti.