Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Hoffenheim İddaa Tahmini 25.02.2024

25 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2.

intobet, Borussia Dortmund galibiyetine ise 1.53, beraberliğe 4.92, Hoffenheim galibiyetine ise 5.39 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.34, beraberliğe 4.41, konuk ekibe ise 4.56 oran veriyor.

Dortmund Seriyi 9 Maça Çıkardı

Almanya Bundesliga’da son 8 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Borussia Dortmund, kaybetmemeye UEFA Şampiyonlar Ligi’nde devam etti ve Son 16 Turu’nun ilk maçında konuk olduğu PSV deplasmanından, 1-1’lik beraberlikle döndü. Edin Terzic ve öğrencileri, tur için avantajlı konuma geçmeyi başarsa da, deplasmanda galibiyeti kaçıran taraf olduğunu söyleyelim. İlk yarıyı Donyell Malen’ın golüyle 1-0 önde kapatan Sarı Siyahlılar, ikinci yarıda üstünlüğü koruyamadı ve penaltı golü galibiyete engel oldu. Son 9 resmi maçta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, ligde 8 haftayı 4 galibiyet, 4 beraberlikle kapattı. Lider ile arasında 17 puan fark bulunan Dortmund, son 12 haftada üst sıralardaki yerini korumak için mücadele edecek. 4. sırada yer bulan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde moralli dönüyor.

Hoffenheim Galibiyetten Uzak

Hoffenheim cephesinde teknik adam Pellegrino Matarazzo’nun tahtı sallanıyor. Almanya Bundesliga’da sezona son derece iyi bir giriş yapan konuk ekip, ilk 8 haftadan 6 galibiyet çıkardı. Üst sıraların iddialı takımlarından biri olarak gördüğümüz Hoffenheim, son 14 haftanın 12’sinde puan kaybetti ve üst sıralardan umudunu kesti. Bir türlü toparlanmayı başaramayan konuk ekip, geçtiğimiz hafta Union Berlin karşısında aldığı 1-0’lık mağlubiyetin ardından, son 8 haftayı 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan Hoffenheim, bu hafta Dortmund karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor. Son 14 haftada kalesini gole kapatmakta zorlanan konuk ekip, 22 haftada kalesini 41 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri 38 kez havalandırdı. Hoffenheim galibiyet adına güven vermekten çok uzakta.

Borussia Dortmund – Hoffenheim Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund takımında Felix Nmecha, Karim Adeyemi ve Sebastien Haller’in sakatlıkları devam ediyor. Hoffenheim’da ise Grischa Prömel, Mergim Berisha, Marco John’un sakatlıkları devam ederken, Stanley Nsoki kart cezalısı.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ian Maatsen, Nico Schlotterbeck, Niklas Süle, Emre Can, Julian Ryerson, Marcel Sabitzer, Marco Reus, Bynoe-Gittens, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Pavel Kaderabek, Finn Ole Becker, Maximilian Beier, Umut Tohumcu, Wout Weghorst, Ihlas Bebou, Robert Skov, Florian Grillitsch.

İddaa Tahmini

Son haftaların en formda takımları arasında yer alan Dortmund, 8 maçtır ligde kaybetmiyor. Hoffenheim ise son 8 haftanın tamamında puan kaybetti. Dortmund seriyi taraftarı önünde sürdürecek ve Hoffenheim karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.53

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund iç sahada haftayı puansız kapattı. Ev sahibi son 8 haftada sürdürdüğü yenilmezlik serisini, Hoffenheim karşısında sürdürmedi. Hoffenheim ise Almanya Bundesliga sahnesinde 8 hafta sonra galip geldi.