Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Beşiktaş İddaa Tahmini 25.02.2024

Trendyol Süper Lig’de Pazar gününün son maçı. Son sıradaki İstanbulspor evinde, Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

İstanbulspor ile Beşiktaş zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak İstanbulspor galibiyetinin 5.85, beraberlik tercihinin 4.45, Beşiktaş galibiyetinin ise 1.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. MS 2 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

İstanbulspor’dan 1 Puan 

İstanbulspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Antalyaspor deplasmanından 1 puan çıkarttı. Son 15 dakikada buldukları gollerle mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Sürpriz bir sonuç alan İstanbulspor puanını 12’ye yükseltti. Süper Lig’de son sırada yer alan Osman Zeki Korkmaz’ın öğrencileri ligin en büyük düşme adayı olarak gösteriliyor. Son 5 maçından da galibiyet çıkartamadılar ve bu hafta sonu konuk olacakları Beşiktaş karşısında da işleri zor. Karşıalaşma öncesinde İstanbulspor’da Simon Deli’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Beşiktaş Favori Taraf 

Beşiktaş Süper Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Konyaspor karşısında hata yapmadı. Vodafone Park’ta konuk ettikleri rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Semih ve Cenk’in attığı gollerle kazanan Beşiktaş’ta moraller yerinde. Fernando Santos’un öğrencileri Süper Lig’de son 3 haftada 7 puan topladı ve 3. Sıradaki Trabzonspor’un takibini devam ettiriyor. Kasımpaşa’nın bu hafta Fenerbahçe’ye konuk olacağını düşünürsek, Beşiktaş’ın kazanması ilk 4 için son derece önemli diyebiliriz. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Amir Hadziahmetovic, Emrecan Uzuncan, Tayfur Bingöl ve Alex Oxlade Chamberlain sakat olan isimler. 

İstanbulspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

İstanbulspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Simon Deli’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim. Beşiktaş’ta Amir Hadziahmetovic, Emrecan Uzuncan, Tayfur Bingöl ve Alex Oxlade Chamberlain sakat olan isimler. 

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Rachid Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

İstanbulspor Süper Lig’de son sırada yer alıyor. Bu sezon sadece 12 puan toplayabildiler ve ligin dibine demir atmış durumdalar. Geçen hafta konuk oldukları Antalyaspor deplasmanında 2-2 berabere kaldılar ama kazanama serileri 5 maça çıktı. Beşiktaş ise Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta Konyaspor engelini 2-0 ile geçtiler. Son 3 maçta 7 puan toplayan Fernando Santos’un ekibi 4. Sıradaki yerini koruyor. Bu hafta İstanbulspor’a konuk olacak Beşiktaş’tan yine galibiyet beklentim var. Son sıradaki rakibi karşısında kolay bir galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.36

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş hata yapmadı. Son sıradaki İstanbulspor’u deplasmanda 2-0 ile geçtiler.