Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Alanyaspor İddaa Tahmini 25.02.2024 

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Fatih Karagümrük evinde, Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fatih KaragümrükAlanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fatih Karagümrük kazanır 2.01, beraberlik 3.71, Alanyaspor kazanır ise 3.94 olarak açıklanmış. 

Fatih Karagümrük Alt Sıralarda 

Fatih Karagümrük Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Shota Arveladze’nin öğrencileri Semt derbisinden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Bir önceki hafta sonu ise Pendikspor’u iç sahada 2-0 ile geçmişlerdi. Süper Lig’de son 2 haftada 4 puan toplayan Kırmızı Siyahlılar kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta sonu Alanyaspor’u konuk edecek olan Fatih Karagümrük’ün rakibi ile arasında 1 puanlık fark var. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’te Koray Günter’in sakatlığı sürüyor. 

Alanyaspor 8 Maçtır Gol Yiyor 

Alanyaspor geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor ile yenişemedi. Mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrılan Fatih Tekke’nin ekibinde galibiyet hasreti devam ediyor. Süper Lig’de son 5 maçından da galibiyet çıkartamayan Akdeniz ekibi düşme hattına da oldukça yakın. Özellikle hücumda üretkenler ama savunmaları ciddi şekilde sorunlu. Alanyaspor son 5 haftalık süreçte kalesinde 10 gol gördü. Öte yandan üst üte 8 maçtır da kalelerini gole kapatamıyorlar. Bu hafta sonu Fatih Karagümrük’e konuk olacak Alanyaspor’da Hwang Ui Jo’nun sakatlığı devam ediyor. 

Fatih Karagümrük – Alanyaspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’te Koray Günter’in sakatlığı sürüyor. Alanyaspor’da Hwang Ui Jo’nun sakatlığı devam ediyor. 

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Oğuz Aydın, Anderson Silva

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldılar. Son 2 haftada 4 puan toplayan Kırmızı Siyahlılar moralli. Alanyaspor ise puan kayıplarına devam ediyor. Geçen hata konuk ettikleri Adana Demirspor karşısında galibiyeti kaçırdılar. Rakibi ile 3-3 berabere kalan Alanyaspor’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Zor bir maç. İki takımda Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Mobilbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor son dakikada 1puanı kurtardı. Ahmed Hassan’ın penaltı golüyle Fatih Karagümrük deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.