Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Adana Demirspor İddaa Tahmini 25.02.2024

Trendyol Süper Lig’de son 2 maçını kazanarak geçen Trabzonspor evinde, Adana Demirspor’u ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Trabzonspor ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Trabzonspor kazanır 1.77, beraberlik 4.15, Adana Demirspor kazanır ise 4.66 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde 2.5 ÜST tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.    

Trabzonspor Deplasmanda Güldü 

Trabzonspor Süper Lig’de son 2 haftadan 6 puan çıkarttı. Önce Hatayspor’u iç sahada 2-0 mağlup eden Trabzonspor geçtiğimiz hafta sonu ise Pendikspor deplasmanından 3 puan ile döndü. Son yarım saatlik dilimde buldukları gollerle 2-0 kazanan Abdullah Avcı’nın ekibinde moraller yerinde. Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiren Trabzonspor bu hafta sonu ise Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Trabzonspor’da Mislav Orsic ve Hüseyin Türkmen sakat olan isimler.

Adana Demirspor 9 Maçtır Kazanamıyor 

Adana Demirspor’un Süper Lig’de galibiyet alamama serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor’a konuk olan Adana Demirspor mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında Yusuf Sarı’nın attığı golle 1 puanı kurtaran Adana Demirspor’da galibiyet hasreti ise sürüyor. Süper Lig’de üst üte 9 maçtır kazanamayan bir Adana Demirspor var. Bu hafta sonu konuk olacakları Trabzonspor deplasmanında da işleri oldukça zor. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da Mario Balotelli ve Nabil Alioui sakat olan isimler.

Trabzonspor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Mislav Orsic ve Hüseyin Türkmen sakat olan isimler. Adana Demirspor’da Mario Balotelli ve Nabil Alioui sakat olan isimler.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Thomas Meunier, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Taxiarchis Fountas, Enis Bardhi, Enis Destan

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Dorukhan Toköz, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Milad Mohammadi, Tayfun Aydoğan, Edouard Michut, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Steven Mendoza

İddaa Tahmini

Trabzonspor geçen hafta konuk olduğu Pendikspor deplasmanından 3 puan ile döndü. Son yarım saatlik dilimde buldukları gollerle maçı 2-0 kazandılar. Süper Lig’de son 2 maçını kazanarak geçen Trabzonspor moralli. Adana Demirspor’da ise kazanamama serisi devam ediyor. Geçen hafta konuk oldukları Alanyaspor deplasmanında 3-3 berabere kaldılar. Hikmet Karaman’ın göreve gelişinden bu yana henüz galip gelmediler. Trabzonspor maçın favorisi ama Adana Demirspor’da hücumda üretken bir takım. Son 3 maçta da gol bulmayı başardılar. Zevkli bol gollü bir maç bekliyorum. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.49

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor tek golle kazandı. Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ettiler ve ilk 4 umutlarını arttırdılar.