Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Pendikspor Bahis Tahmini 25.02.2024

Trendyol Süper Lig’de Pazar günü 4 maç var. Günün ilk maçında Sivasspor evinde, Pendikspor ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Sivasspor ile Pendikspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Sivasspor galibiyetine 2.21, beraberlik tercihine 3.57, Pendikspor galibiyetine ise 3.47 verildiğini görüyoruz. 

Sivasspor’dan 1 Puan 

Sivasspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Hatayspor deplasmanına konuk olan Bülent Uygun’un öğrencileri karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 4 maçtan da puan çıkartan Yiğidolar üst sıraları zorlamaya başlamış durumda. Bu hafta sonu ise iç sahada, düşme hattında yer alan Pendikspor’u konuk edecekler. Taraftarı önünde oynadığı son 8 maçı kaybetmeyen Sivasspor maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Sivasspor’da Alaaddin Okumuş’un sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

Pendikspor 2 Maçtır Kayıp 

Pendikspor Süper Lig’de son 2 haftayı puansız geçti. Ivo Vieira’nın öğrencileri Fatih Karagümrük deplasmanında 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldıktan sonra geçtiğimiz hafta sonu da iç sahada konuk ettiği Trabzonspor’a 2-0 mağlup oldu. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçı gol atamadan kaybeden İstanbul ekibi düşme hattında bulunuyor. Geçen hafta sonu Umut Nayir’in eksiğini hücumda net bir şekilde hissettiler. Bu hafta sonu Sivasspor’a konuk olacak Pendikspor’da Umut Nayir, Joher Rassoul ve Emre Taşdemir sakat olan isimler. 

Sivasspor – Pendikspor Maç Bilgileri

Sivasspor – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 13.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Alaaddin Okumuş’un sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Pendikspor’da Umut Nayir, Joher Rassoul ve Emre Taşdemir sakat olan isimler. 

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Roman Kvet, Emrah Başsan, Rey Manaj, Fode Koita

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Serkan Asan, Welinton, Alpaslan Öztürk, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Fredrik Midtsjö, Gökcan Kaya, Abdoulay Diaby, Badou Ndiaye, Mame Thiam

İddaa Tahmini

Sivasspor’da moraller yerinde. Geçen hafta sonu Hatayspor deplasmanından da puan çıkartmayı başaran Sivasspor mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de son 4 haftada 8 puan toplayan Bülent Uygun’un ekibi üst sıraları zorlamaya başladı. Pendikspor ise geçen hafta Trabzonspor’a direnemedi. İç sahada konuk ettikleri rakibine 2-0 kaybettiler. Süper Lig’de son 2 maçından da puansız ayrılan Pendikspor düşme hattında. Sivasspor maçın favorisi. Düşme hattında bulunan Pendikspor’u mağlup ederek çıkışını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.88

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.21

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor farklı kazandı. Pendikspor’u 4-1 mağlup ettiler ve Avrupa umutlarını devam ettirdiler.