İddaa Tahminleri ve Analizleri

Lyon Strasbourg İddaa Tahmini 27.02.2024

27 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Lyon ile Strasbourg kozlarını paylaşacak. Mücadele beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Lyon galibiyetine 1.82, beraberliğe 3.70, Strasbourg galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Lyon Vites Yükseltti

Fransa Ligue 1’in 23. haftasında Metz deplasmanına konuk olan Lyon, 1-0 geriye düştüğü mücadelede Alexandre Lacazette ve Said Benrahma ikilisinin golleriyle geri dönmeyi başardı ve galibiyetlerine devam etti. Son 4 haftanın tamamında kazanan, son 9 haftalık fikstürden ise 7 galibiyet çıkarmayı başaran Lyon, düşme hattıyla puan farkını açmaya başlarken, Fransa Kupası Çeyrek Final Turu öncesinde moral buldu. Son 4 haftalık fikstürde Marsilya, Montpellier, Nice Metz karşısında üst üste galibiyetlere imza atan ev sahibinin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 6’ya kadar yükseldi. Göreve Piere Sage’in gelişiyle birlikte iki kulvarda birden etkili olmayı başaran ev sahibi, bu hafta Strasbourg karşısında galibiyet arayacak.

Strasbourg  6 Haftadır Kazanamıyor

Fransa Ligue 1’in 23. haftasında Brest karşısında mağlubiyetlerine devam eden Strasbourg, son 4 haftalık fikstürden puan çıkarmayı başaramazken, son 6 haftadan ise sadece 2 puan çıkarabildi. Sezonun ikinci yarısına kabus gibi bir başlangıç yapan Patrick Vieira ve öğrencilerinin, düşme hattıyla arasındaki puan farkın bitime 11 hafta kala 3’e kadar indi. Son 4 haftada PSG, Lens, Lorient ve Brest’e karşı kaybeden konuk ekip, kalesini tam 11 gole kapatamadı ve savunma performansıyla sınıfta kaldı. Teselliyi bu sezon Fransa Kupası’nda bulan Strasbourg, Avoine OCC, Clermont ve Le Havre’yi elemeyi başardı ve Çeyrek Final biletini cebine koydu. Strasbourg son haftalardaki performans grafiğiyle, galibiyet adına güven vermekten uzakta.

Lyon – Strasbourg Maç Bilgileri

Lyon – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Diego Moreira, Clinton Mata, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Alexandre Lacazette, Mathis Cherki.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Alaa Bellaarouch, Frederic Guilbert, Abakar Sylla, Junior Mwanga, Marvin Senaya, Ângelo Borges, Lucas Perrin, Jessy Deminguet, Mouhamadou Diarra, Kevin Gameiro, Emanuel Emegha.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 4 haftadır üst üste galibiyetler almayı başaran Lyon, son 6 haftadan galibiyet çıkarmayan ve 4 haftadır mağlup olan Strasbourg’a karşı, Fransa Kupası’nda galip gelmeyi başaracak ve Yarı Final biletini cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon ve Strasbourg hem normal sürede hem de uzatma dakikalarında birbirlerine üstünlük kurmayı başaramazken, kazananı seri penaltılar belirledi. Penaltılarda kazanan ise 4-3’lük üstünlükle Lyon oldu.