Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Fenerbahçe İddaa Tahmini 27.02.2024

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe deplasmanda, Ankaragücü’nün konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.45’te A SPOR kanalından takip edebilirsiniz.

Ankaragücü ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Ankaragücü kazanır 5.86, beraberlik 4.41, Fenerbahçe kazanır ise 1.55 olarak açıklanmış.   

Ankaragücü’nün İşi Zor 

Ankaragücü geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Kayserispor deplasmanından eli boş döndü. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Ankara ekibi ikinci yarıda mücadeleden 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı ve haftayı puanı geçti. Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşayan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri düşme hattına iyice yaklaşmış durumda. 17. Sıradaki Gaziantep FK’nın sadece 1 puan üzerindeler. Türkiye Kupası çeyrek final maçında bugün Fenerbahçe’yi konuk edecek Ankaragücü’nün işi yine zor. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde Alper Uludağ’ın sakatlığı devam ediyor. 

Fenerbahçe Turun Favorisi 

Fenerbahçe Süper Lig’de maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Kasmpaşa’yı konuk eden Sarı Lacivertliler mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Geriye düştükleri maçta Mert Hakan ve Batshuayi’nin attığı gollerle 3 puanı alan İsmail Kartal’ın ekibi bu hafta içi Türkiye Kupası mesaisine çıkıyor. Çeyrek final maçında Ankaragücü’nün konuğu olacaklar. Son 16 turunda Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup ederek tur atlayan Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında da turun net favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Bright Osayi Samuel, İrfan Can Kahveci ve Luan Peres’in sakatlıkları bulunuyor. 

Ankaragücü – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Ankaragücü – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’te başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Alper Uludağ’ın sakatlığı devam ediyor. Fenerbahçe’de Bright Osayi Samuel, İrfan Can Kahveci ve Luan Peres’in sakatlıkları bulunuyor. 

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Olimpu Morutan, Giorgi Beridze, Ali Sowe

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Ankaragücü’nde kötü gidişat devam ediyor. Hafta sonu Süper Lig’de Kayserispor deplasmanında 3-2 kaybeden Ankaragücü son 4 maçından da galibiyet çıkartamadı. Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyorlar. Fenerbahçe ise geçen hafta Kasımpaşa’yı Kadıköy’de 2-1 ile geçti. Zor bir galibiyet aldılar ve şampiyonluk umutlarını devam ettirdiler. Türkiye Kupası’nda bir önceki turda Gaziantep FK’yı 2-0 ile geçen İsmail Kartal’ın öğrencileri Ankaragücü deplasmanında da kazanır ve adını çeyrek finale yazdıran taraf olur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü sürpriz yaptı. Fenerabahçe’yi 3-0 mağlup ettiler ve Türkiye Kupası’nda yarı finale çıktılar.