İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Atalanta İddaa Tahmini 28.02.2024

İddaa fikstüründe 28 Şubat Çarşamba akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, İnter ile Atalanta karşı karşıya gelecek. Türkiye saat ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, İnter galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.15, Atalanta galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.77, 2.5 Alt 2.04 olarak verilmiş.

Lider İnter’den Rahat Galibiyetler

İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon İnter rüzgarı esmeye devam ediyor. Simone Inzaghi ve öğrencileri, ilk 25 haftalık fikstüre tam anlamıyla damga vurdu. 25 hafta sonunda 21 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 66 puan toplamayı başaran ev sahibi, 1 maç eksiğe rağmen en yakın rakibi Juventus ile puan farkını 9’a kadar yükseltti. Son 19 haftada maç kaybetmeyen İnter, 16 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Bu sezon Serie A Ligi’nde lideri mağlup edebilen tek takım Sassuolo olurken, İnter son 7 haftanın tamamından galip çıkmayı başardı. Son 2 hafta Salernitana ve Lecce karşısında aldığı 4-0’lık net galibiyetlerle dikkat çeken ev sahibi, bu hafta erteleme maçında Atalanta’yı sahasında konuk edecek. Şampiyonlar Ligi sahnesinde yoluna devam eden ve Çeyrek Final kapısını Atletico Madrid’e karşı ilk maçtan aldığı galibiyetle aralayan İnter, Serie A Ligi’nde bu hafta kazanarak, zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Atalanta Golcüleriyle Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nin erteleme maçında lider İnter’e deplasmanda konuk olacak olan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, son 8 haftadaki yenilmezlik serisiyle dikkat çekiyor. Son 8 haftayı 6 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Atalanta, geçtiğimiz hafta zorlu Milan deplasmanında kaybetmemeye devam etti. Dev maç 1-1’lik beraberlikle sona ererken, henüz 3. dakikada 1-0 geriye düşmesine rağmen Atalanta maçtan kopmadı ve beraberlik golünü buldu. Sezonun ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yapan konuk ekip, son 8 haftada tam 20 gole imza attı. Bitime 12 hafta kala 46 puanla 5. sırada kendisine yer bulan Atalanta, seriyi sürdürmek ve ilk 3 içerisine girmek istiyor. Bu hafta İnter’i mağlup etmeleri halinde, 4. sıradaki Bologna’yı geçmeyi başaracaklar. Sezonun ilk yarısında İnter’e karşı iç sahada 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan konuk ekip, bu kez rakibinden puan almak istiyor.

İnter – Atalanta Maç Bilgileri

İnter – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de Stefano Sensi, Juan Cuadrado ve Marcus Thuram’ın sakatlıkları devam ediyor. Atalanta’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Denzel Dumfries, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marko Arnautovic, Lautaro Martinez.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Matteo Ruggeri, Berat Djimsiti, Sead Kolasinac, Emil Holm, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Mario Pasalic, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 19 hafta namağlup bir performans ortaya koyan İnter ile son 8 haftada maç kaybetmeyen Atalanta karşı karşıya geliyor. Üst sıraların kaderini değiştirecek olan erteleme maçında, ilk yarı boyunca hem İnter hem de Atalanta’nın birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.12

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.35

Maç Sonucu:

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, iç sahada Atalanta engelini zorlanmadan geçti. Ev sahibi rakibine tam 4 golle üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde gole geçit vermedi. İnter ilk yarıda 2, ikinci yarıda 2 golle galip geldi.