İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Napoli İddaa Tahmini 28.02.2024

Sassuolo ile Napoli, erteleme maçında karşı karşıya geliyor. İtalya Serie A Ligi mücadelesi, 28 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor. Dev maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Hovarda, Sassuolo galibiyetine 4.10, beraberliğe 3.95, Napoli galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Sassuolo Tehlike Hattında

İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır maç kazanamayan Sassuolo’nun, düşme hattıyla arasında puan farkı kalmadı. Sezonun ikinci yarısında maç kazanmayı başaramayan Alessio Dionisi ve öğrencileri, 25 haftadan ise sadece 20 puan toplayabildi. Atalanta deplasmanında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Empoli ile karşı karşıya geldiler. En yakın rakiplerinden Empoli karşısında da kalesini 3 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise 2 kez havalandırmayı başarmasına rağmen, mağlubiyetten kurtulamadı. Son 2 hafta kalesinde önemli zafiyetler gösteren Sassuolo, 25 haftadan sadece 5 galibiyet çıkarmayı başarırken, kalesini 48 gole kapatamadı ve savunma performansıyla sınıfta kaldı.

Napoli Galibiyet Peşinde

Napoli yeni hocasıyla hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de İtalya Serie A Ligi’nde üst üste beraberliklere imza attı. Son şampiyon olarak sezona giriş yapan konuk ekip, 3. kez teknik adam değişikliğine gitti. Rudi Garcia ve Walter Mazzari ile yollarını ayırmak zorunda kalan Napoli, göreve Francesco Calzona’yı getirdi. yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta, Barcelona’ya diş geçiremedi. İç sahada ilk maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılan konuk ekip, deplasmanda Çeyrek Final bileti arayacak. Şampiyonlar Ligi dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde Cagliari deplasmanına konuk olan Napoli, deplasmanda puan kayıplarına devam etti. Son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Napoli, bitime 12 hafta kala 37 puanda kalarak 9. sıraya kadar geriledi. Üst sıralara yetişmeye çalışan konuk ekip, yeni hocasıyla galibiyet arayacak.

Sassuolo – Napoli Maç Bilgileri

Sassuolo – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo takımında Jeremy Toljan ve Domenico Berardi’nin sakatlıkları devam ederken, Daniel Boloca kart cezalısı. Napoli’de ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Mattia Viti, Martin Erlic, Josh Doig, Marcus Pedersen, Kristian Thorstvedt, Luca Lipani, Matheus, Nedim Bajrami, Andrea Pinamonti, Armand Lauriente.

Napoli'nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Mario Rui, Juan Jesus, Amir Rrahmani, Leo Oestigaard, Pasquale Mazzocchi, Piotr Zielinski, Stanislav Lobotka, Zambo Anguissa, Giovanni Simeone, Khvicha Kvaratskhelia.

İddaa Tahmini

Napoli yeni hocasıyla puan kayıplarına son vermek istiyor. Göreve Calzona’nın gelişiyle birlikte, konuk ekip son 2 maçta beraberliklerden kurtulamadı. Hem Şampiyonlar Ligi hem de Serie A Ligi’nden beraberliklerle ayrılan Napoli, bu hafta Sassuolo karşısında Calzona önderliğinde ilk galibiyetini almayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.61

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-6

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli deplasmanda rakibini gol yağmuruna tuttu. Tam yarım düzine golle Sassuolo engelini geçmeyi başaran konuk ekip, yeni hocasıyla müthiş bir galibiyete imza attı. Kazananları tebrik ederiz.