İddaa Tahminleri ve Analizleri

Le Puy Rennes İddaa Tahmini 29.02.2024

Le Puy sahasında Rennes‘i konuk edecek. 29 Şubat Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Kupası Çeyrek Final mücadelesi, Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS.

Genzobet, Le Puy galibiyetine 12.00, beraberliğe 5.85, Rennes galibiyetine ise 1.27 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

Turun Sürprizi Le Puy

Fransa Ulusal 2. Lig A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Lu Puy, Fransa Kupası’nda ise Çeyrek Finalistler arasında yer alıyor. Stephane Dief önderliğinde harika bir sezon geçiren ev sahibi, ligde son 10 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, 6 galibiyet, 4 beraberliğe imza attı. 17 haftalık fikstürde ise 9 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyetle 32 puan toplamayı başardılar. Lider ile arasında sadece 1 puan fark bulunan Le Puy, şampiyonluk iddiasına devam ediyor. Fransa Kupası’nda ise sırasıyla sezon FC Seyssins, Chapo-Marennes, Lyon-Duchere, Dunkerque ve Stade Lavallois’i elemeyi başaran ev sahibi, Çeyrek Finalist olarak Rennes karşısına çıkacak. İlk kez Ligue 1 seviyesinde bir rakiple karşı karşıya gelecek olan Le Puy, sürpriz galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Rennes Gözünü Şampiyonluğa Dikti

UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Rennes, rotasını tamamen Fransa Ligue 1 ve Fransa Kupası’na çevirirken, geçtiğimiz hafta lider PSG karşısında galibiyeti kaçırdı. Fransa Ligue 1’de son 8 hafta Julien Stephan yönetiminde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Rennes, 6 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. 6 maçlık galibiyet serisiyle geçtiğimiz hafta lider PSG’ye deplasmanda konuk olan Stephan’ın öğrencileri, ilk yarıyı Amine Gouiri’nin enfes golüyle devre arasına 1-0 önde girmeyi başardı. Son dakikaya kadar skoru 1-0’da tutmayı başaran Rennes, son dakikada yediği penaltı golüyle galibiyeti kaçıran taraf oldu. Son haftalarda ligde etkisiyle dikkat çekmeyi başaran konuk ekip, bu hafta Le Puy deplasmanına konuk olacak. Fransa Kupası’nda Guingam, Marsilya ve Sochaux engellerini geçmeyi başaran Rennes, gözünü şampiyonluğa dikti.

Le Puy – Rennes Maç Bilgileri

Le Puy – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Charles-Massot Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Le Puy'un ilk 11’i Belli mi?

Le Puy’un muhtemel kadrosu: Mathis Carvalho, Mehdi Beneddine, Renald Xhemo, Ayessa Ondze, Sadia Diakhabi, Anthony Civet, Nicolas Pays, Virgile Piechocki, Tommy Iva, Jordan Alexandre, Bryan Adinany.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Warmed Omari, Guela Doue, Adrien Truffert, Arthur Theate, Desire Doue, Ludovic Blas, Martin Terrier, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son haftalara damga vuran takımlar arasında yer alan Rennes, 8 haftadır namağlup yoluna devam ediyor. Geçen hafta etkisini Ligue 1’in liderine karşı sürdürmeyi başaran ve son dakika golüyle galibiyeti kaçıran Rennes, Le Puy karşısında hata yapmayacak ve rahat bir galibiyetle Yarı Final biletini alacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.51

Genzobet Oranı: H2, Oran 1.74

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Kupası’nda Yarı Final biletini cebine koyan taraf Rennes oldu. Deplasmanda rakibini 3 golle mağlup etmeyi başaran Rennes, kalesinde ise 1 gole izin verdi. Ligue 1 temsilcisinin deplasmandan farklı skorla galip çıkacağını düşünüyorduk ve yanılmadık.