Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Sivasspor İddaa Tahmini 01.03.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sivasspor deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Kasımpaşa ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kasımpaşa kazanır 2.13, beraberlik 3.75, Sivasspor kazanır ise 3.51 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Kasımpaşa’da Avrupa Umutları Azaldı 

Kasımpaşa Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanından puan çıkartamadı. Kadıköy’de 1-0 öne geçmeyi başaran Kasımpaşa üstünlüğünü korumadı ve mücadeleyi 2-1 kaybetti. Süper Lig’de son 2 maçta 5 puan kaybeden Sami Uğurlu’nun öğrencileri Avrupa yarışında da yara alıyor. Bu hafta ise formda Sivasspor’u konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Kasımpaşa 1-0 kazanmıştı ama bu kez işleri daha zor olacak. Taraftarı önünde oynadığı son 3 maçı da kaybetmeyen Kasımpaşa bu süreçte 7 puan topladı. Sivasspor maçı öncesinde Kasımpaşa’da Samuel Bastien ve Erdem Çetinkaya sakat olan isimler. 

Sivasspor’dan 3 Puan 

Sivasspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Pendikspor karşısında 3 puan almayı başardı. 1-0 geriye düştükleri maçtan 4-1’lik galibiyet ile ayrılan Sivasspor Avrupa umutlarını da devam ettiriyor. Bülent Uygun’un öğrencileri son 5 haftada mağlubiyet yaşamadı ve tam 11 puan topladı. Son haftaların formda takımlarından biri olan Sivasspor bugün konuk olacağı Kasımpaşa deplasmanında kazanırsa, Süper Lig’de 5. Sıraya yükselecek. Rey Manaj’da son haftalarda çok formda ve Sivasspor’u sırtlayan isimlerden biri. Kasımpaşa maçı öncesinde Sivasspor’da Bartuğ Elmaz sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Kasımpaşa – Sivasspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Samuel Bastien ve Erdem Çetinkaya sakat olan isimler. Sivasspor’da Bartuğ Elmaz sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Haris Hajradinovic, Oğulcan Çağlayan, Mamado Fall, Nuno Da Costa

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Roman Kvet, Emrah Başsan, Rey Manaj, Fode Koita

İddaa Tahmini

Kasımpaşa geçen hafta konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanından eli boş döndü. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve mücadeleyi 2-1 kaybettiler. Son 2 haftada 5 puan bırakan Kasımpaşa bu hafta Sivasspor’u ağırlayacak. Sivasspor ise geçen hafta Pendikspor engelini 4-1 ile geçti. 1-0 geriye düştükleri maçı farklı kazandılar Manaj yine golünü attı ve Sivasspor’u sırtlamaya devam ediyor. Son 5 maçını kaybetmeyen Sivasspor’da moraller yerinde. İstanbul’da gollü ve zevkli bir karşılaşma bekliyorum. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.48

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.