Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 29.02.2024

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final heyecanlı sürüyor. Fatih Karagümrük deplasmanda, Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 20.45’te başlayacağını ve A SPOR kanalından yayınlanacağını belirtelim.

GalatasarayFatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Galatasaray kazanır 1.36, beraberlik 5.32, Fatih Karagümrük kazanır ise 8.59 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde İY 1 tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Galatasaray Liderliğini Sürdürüyor 

Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de hem galibiyet serisini hem de liderliğini devam ettiren Sarı Kırmızılılar geçtiğimiz hafta Rams Park’ta konuk etiği Antayaspor karşısında da kazanmayı başardı. Kerem Aktürkoğlu’nun attığı gollerle 2-1 kazanan Okan Buruk’un ekibi en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde. Bu hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecekler. Bir önceki turda TFF 1. Lig ekibi Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek turu geçen Galatasaray, Fatih Karagümrük karşısında da turun net favorisi. Maç öncesinde Galatasaray’da Hakim Ziyech ve Serge Aurier sakat olan isimler.

Fatih Karagümrük Sürpriz Arayacak 

Fatih Karagümrük Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Zor bir kura çeken Kırmızı Siyahlılar adına işleri pek kolay olmayacak. Bir önceki turda Samsunspor karşısında sürpriz bir galibiyet alan Fatih Karagümrük rakibini 2-1 mağlup ederek turu geçen taraf olmuştu. Süper Lig’de ise kümede kalma savaşı veren Shota Arveladze’nin öğrencileri geçen hafta iç sahada konuk ettiği Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Son saniyede yediği golle 2 puan bıraktılar ama yenilmezlik serileri devam etti. Türkiye Kupası’nda bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Fatih Karagümrük’te Koray Günter’in sakatlığı sürüyor. 

Galatasaray – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Galatasaray – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’te başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Hakim Ziyech ve Serge Aurier sakat olan isimler. Fatih Karagümrük’te Koray Günter’in sakatlığı sürüyor. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Keram Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Carlos Vinicius

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de Antayalspor’u 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray bu hafta içi Fatih Karagümrük ile Türkiye Kupası’nda karşı karşıya gelecek. Bir önceki turda TFF 1. Lig ekibi Bandırmaspor’u 4-2 ile geçen Galatasaray adını çeyrek finale yazdırmıştı. Fatih Karagümrük ise Süper Lig’de alt sıralarda bulunuyor. Geçen hafta sonu iç sahada Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. Galatasaray turun net favorisi. Kolay bir galibiyet almalarını bekliyorum. Erken bir golle ilk 45 dakikayı önde kapatırlar.  

İddaa Oranı: İY1, Oran 1.63

Bets10 Oranı: İY 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük sürpriz yaptı. Galatasaray’ı Rams Park’ta 2-0 mağlup ettiler ve Türkiye Kupası’nda yarı finale çıktılar.