Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Bayern Münih Maç Tahmini 01.03.2024

İddaa fikstüründe 1 Mart Cuma akşamı yer alan Almanya Bundesliga 24. hafta mücadelesinde, Freiburg ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:30’da başlayan mücadele, tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Freiburg galibiyetine 6.36, beraberliğe 4.94, Bayern Münih galibiyetine ise 1.47 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 5.38, beraberliğe 4.29, konuk ekibe ise 1.29 oran veriyor.

Freiburg Savunması Alarm Veriyor

Almanya Bundesliga’nın 23. haftasında Augsburg deplasmanına konuk olan Freiburg, evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Bundesliga’da galibiyet hasreti ev sahibi adına devam ederken, son 5 haftadan 1 puan çıkarabildiler. 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle üst sıralardan fazlasıyla uzak kalan Freiburg, Augsburg karşısında Grifo ile 1-0 öne geçmeyi başarsa da, son 20 dakikada skoru koruyamadı. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda eşleştiği Lens karşısında tarihi bir geri dönüşe imza atan Christian Streich ve öğrencileri, 2-0 geriye düştüğü deplasmandan aldığı 3-2’lik galibiyetle Son 16 biletini cebine koyarken, ekişini son haftalarda Bundesliga’ya taşımakta zorlandı. 9. sıraya kadar gerileyen ve Avrupa potasından uzak kalan Freiburg, bu hafta iç sahada Bayern Münih’i konuk edecek. Son 5 maçta kalesini 14 gole kapatmayan ev sahibi, rakip fileleri ise sadece 6 kez havalandırabildi. Son 5 haftanın 4’ünde Freiburg kalesinde 3’er gol gördü.

Kane Bayern Münih’e Hayat Verdi

Harry Kane, 90+1’de Bayern Münih’e hayat verdi. Thomas Tuchel yönetimindeki Bayern Münih, geçtiğimiz haftalardaki Bayer Leverkusen, Lazio ve Bochum mağlubiyetlerinin ardından Leipzig’i iç sahada son dakika golüyle mağlup ederek, şampiyonluk yarışının içerisinde kaldı. Zirveyle arasında 8 puan fark bulunan konuk ekip, sezon sonunda Tuchel ile yollarını ayırma kararı aldı. Devler sahnesinde hata içi Son 16 Turu rövanşı kapsamında Lazio’yu sahasında ağırlayacak olan Bavyera ekibi, bu hafta ise şampiyonluk umutlarına devam etmek için Freiburg deplasmanına konuk olacak. 23 haftadan 53 puan toplamayı başaran konuk ekip, 3 maç sonra gelen galibiyetle moral buldu. Freiburg’a karşı sezonun ilk yarısında 3-0’lık galibiyete imza atan konuk ekibin, bir kez daha Freiburg karşısında galibiyete ihtiyacı var.

Freiburg – Bayern Münih Maç Bilgileri

Freiburg – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Europa-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Bayern Münih cephesinde ise Bouna Sarr, Kingsley Coman, Alphonso Davies, Sacha Boey’in sakatlıkları devam ederken, Matthijs De Ligt ve Noussair Mazraoui ise kart cezalısı.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Kiliann Sildillia, Manuel Gulde, Jordy Makengo, Lukas Kübler, Maximilian Eggestein, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Michael Gregoritsch, Lucas Höler.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Dayot Upamecano, Eric Dier, Min-Jae Kim, Joshua Kimmich, Aleksandar Pavlovic, Jamal Musiala, Leroy Sane, Leon Goretzka, Eric Dier, Harry Kane.

İddaa Tahmini

Leipzig galibiyetiyle kabusa son vermeyi başaran Bayern Münih, şampiyonluk yarışının içerisinde kalmayı başardı. Lider ile puan farkının çift hanelere çıkmasını istemeyen Bayern Münih, kazanmaya Freiburg deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.29

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.47

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda puanlar bölüşüldü. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri 2’şer kez havalandırmayı başarırken, sahadan 1’er puanla ayrılmak zorunda. Bayern Münih zirveden bir adım daha uzaklaşırken, Freiburg ise puan kayıplarına devam etti.