İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Milan İddaa Tahmini 01.03.2024

Lazio evinde Milan‘ı konuk edecek. İtaya Serie A Ligi’nin 27. haftasında bizleri bekleyen derbi heyecanı, 1 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Dev maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Lazio galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.40, Milan galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine hazırladığı özel oran fırsatlarında ise derbide KGVAR seçeneğini seçmeniz halinde, 30.00 oran kazanma şansıyla karşı karşıyasınız.

Lazio İki Kulvarda Zorlanıyor

Derbiye ev sahipliği yapacak olan Lazio, İtaya Serie A Ligi’nin 26. haftasında konuk olduğu Fiorentina deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. İlk yarı boyunca rakibine oranla daha etkili bir futbol ortaya koyan ev sahibi, Luis Alberto’nun golüyle devre arasına 1-0 önde girmeyi başardı. İkinci yarıda ise oyun etkisini kaybeden Lazio, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 galibiyetle geride bırakan Sarri ve öğrencileri, önceki 5 haftada ise 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza atmıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Bayern Münih’i iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başaran Lazio, Milan derbisinin ardından Bayern Münih deplasmanında rövanşa çıkacak. Lazio zorlu fikstürü kazanarak geçmek istiyor.

Milan Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde 9 haftalık yenilmezlik serisi Avrupa fikstürünün başlamasıyla birlikte sona eren Milan, son 2 haftada 5 puan kaybetti ve şampiyonluk yarışından büyük ölçüde kaybetti. Seri Monza deplasmanında 4-2’lik mağlubiyetle sona ererken, geçen hafta iç sahada Atalanta karşısında 1-1’lik beraberlikle puan kayıpları devam etti. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Stefano Pioli ve öğrencileri, Rennes engelini geçerek Son 16 biletini cebine koydu. İlk maçta rakibini 3-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, rövanştan ise 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. 3 maçtır galip gelemeyen Milan, derbi galibiyetiyle kötü gidişata çare arayacak. Sezonun ilk yarısında Lazio engelini iç sahada galibiyetle geçmeyi başaran Milan, bir kez daha kazanmak istiyor. 53 puanla 3. sırada yer alan konuk ekip, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Lazio – Milan Maç Bilgileri

Lazio – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında Nicolo Rovella’nın sakatlığı devam ediyor. Milan cephesinde ise  Luka Jovic kart cezalısı. Tommaso Pobega’nın ise sakatlığı devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Alessio Romagnoli, Matteo Guendouzi, Luis Alberto, Felipe Anderson, Danilo Cataldi, Adam Marusic, Gustav Isaksen, Ciro Immobile, Gila Fuentes.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Matteo Gabbia, Davide Calabria, Yacine Adli, Ismael Bennacer, Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek, Rafael Leao, Olivier Giroud.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralardaki yerini tehlikeye atmaya başlayan Lazio ve Milan, derbi galibiyetiyle toparlanmak için 27. haftada sahaya çıkacak. Yoluna Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden taraflar, hafta içinde zorlu sınavlar verecek. İki takımında bu hafta Serie A Ligi’ne kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçta skoru belirleyen isim bitime 2 dakika kala Noah Okafor oldu. Milan deplasmandan 3 puanla çıkmayı başarırken, Lazio iç sahada derbiyi 8 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Maça kırmızı kartlar damga vururken, 90 dakikada tek gol atıldı.