sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.03.2024

3 Mart Pazar akşamı Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak müsabakaları, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Köln – Bayer Leverkusen: H2, 1.59 (iddaa) – 2.03 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 3 Mart Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, düşme hattındaki Köln ile lider Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4, tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak. Almanya Bundesliga’nın 24. haftasında lider Bayer Leverkusen’i sahasında konuk edecek olan Köln, bitime 11 hafta küme düşme tehlikesini yakından hisseden takımlar arasında yer alıyor. 23 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 8 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, teknik adam hamlelerine rağmen toparlanmayı başaramadı. Göreve 7 hafta önce gelen Timo Schultz yönetiminde sadece mücadeleyi 9 kişiyle tamamlayan Frankfurt’u mağlup etmeyi başaran Köln, 3 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Son 7 haftayı 4 beraberlik, 2 mağlubiyet, 1 galibiyetle geride bırakan ve Play Out hattında yer almaya devam eden Köln, ligin en formda takımına karşı iç sahada sürpriz arayacak. Köln galibiyet adına güven vermekten çok uzakta. Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, tarih yazmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Mainz 05’e karşı 2-1’lik galibiyetle sahadan ayrılan Xabi Alosno ve öğrencileri, 33 maç boyunca mağlup olmayarak, Bundesliga tarihine geçti. UEFA Avrupa Ligi, Almanya DFB Kupası ve Almanya Bundesliga’da yoluna namağlup devam etmeyi başaran konuk ekip, 3 kulvarda birden şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor. Son 4 haftanın tamamında Almanya Bundesliga’dan galip çıkmayı başaran Bayer Leverkusen, en yakın rakibiyle puan farkını 11’e kadar çıkardı. Bayern Münih hegemonyası bitirmeye çok yaklaşan Xabi ve öğrencileri, 23 maçta rakip fileleri tam 56 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde sadece 16 gole izin verdi. Bu hafta seriyi Köln deplasmanında devam ettirmek istiyorlar. Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, 33 maçtır sürdürdüğü namağlup performans grafiğiyle, Bundesliga tarihine adını yazdırdı. Bayer Leverkusen kazanmaya Köln deplasmanında devam edecek ve Play Out hattındaki rakibine karşı rahat bir galibiyet alacaktır.

Hoffenheim – Werder Bremen: KGVAR, 1.36 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ;beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffenheim ile Werder Bremen’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’da sezonun ikinci yarısına son derece kötü bir başlangıç yapan Hoffenheim, zorlu Dortmund deplasmanında puan kayıpların son vererek, kabustan yol yakınken uyandı. Son 8 haftanın tamamında puan kaybeden Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle bu süreci geride bıraktı. Geçen hafta Dortmund deplasmanında henüz 2. dakikada yakaladığı üstünlüğü ilk yarı birmeden korumayı başaramayan Hoffenheim, devre arasına 2-1 geride girdi. İkinci yarının hemen başında yeniden öne geçen ev sahibi, sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılırken, maça damga vuran ikinci yarıda kaydettiği 2 golle Maximilian Beier oldu. 23 hafta sonunda 30 puanla 7. sırada yer alan Hoffenheim, üst sıralardaki yerini korumaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Darmstadt 98’i konuk eden Werder Bremen, ligin en zayıf halkasına 2 puan kaptırdı. İç sahada maça golle başlayan Ole Werner ve öğrencileri, 8. dakikada yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü sadece 25 dakika koruyabildi. Mücadele 1-1’lik beraberlikle sona ererken, Werder Bremen son 10 haftalık fikstürde sadece Heidenheim engeline takılarak mağlup oldu. 23 haftayı 8 galibiyet, 6 beraberlik, 9 mağlubiyetle 30 puan toplamayı başaran konuk ekip, ligin 8. sırasında kendisine yer buldu. Bu hafta en yakın rakibi Hoffenheim ile karşı karşıya gelecek olan konuk ekip, kazanması halinde rakibini geçme şansına sahip. Sezonun ilk yarısında Hoffenheim karşısında 3-2’lik iç saha mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, bu hafta çok daha formda ve moralli. Almanya Bundeslgia’nın 24. haftasında, aynı puana sahip iki takım karşı karşıya geliyor. Üst sıralara yetişmeye çalışan Hoffenheim ve Werder Bremen’in karşı karşıya geleceği mücadelede, iki yakın rakibinde 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Hellas Verona – Sassuolo: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; 3 Mart Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde 27. hafta mücadeleleri sahne alıyor. 14:30 seansında Hellas Verona ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Mücadele S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’nde ilk haftalardan itibaren zor günler geçirmeye devam ediyor. Marco Baroni ve öğrencileri, son 6 haftalık fikstürün tamamında puan kaybederken, küme düşme hattından sadece averaj farkıyla kurtulabildi. Geçen sezon küme düşmekten zor kurtulan Hellas Verona, bu sezonda lige tutunmakta zorlanıyor. Son 6 haftayı 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, 26 haftanın ise 22’sinde puan kaybetti. Juventus karşısında alınan sürpriz beraberliğin ardından toparlanması beklenilen Hellas Verona, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bologna deplasmanından ise 2-0’lık mağlubiyetle dönerek, kötü gidişatını sürdürdü. Bu hafta düşme hattındaki Sassulo ile karşı karşıya gelecek olan ev sahibinin, galibiyete ihtiyacı var. Sassuolo cephesinde Emiliano Bigica dönemi faciayla başladı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, yen hocasıyla Napoli’ye karşı iç sahada çıkarken, taraftarı önünde 6-1’lik hezimetten kurtulamadı. Son 7 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Sassuolo, teknik adam hamlesine rağmen zor günler geçirmeye devam ediyor. İlk 26 haftanın 21’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan konuk ekip, kalesini tam 54 gole kapatamadı. Yeni hocasıyla ilk sınavında son derece kötü bir futbol sergileyen Sassuolo, galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Bu hafta ligde en yakın rakibi Hellas Verona ile karşı karşıya gelecek olan konuk ekibin, ligde kalma umutlarını arttırmak için galibiyete ihtiyacı var. Hellas Verona ve Sassuolo cephesinde küme düşme tehlikesi devam ediyor. Kalesini sezon başından beri gole kapatmakta ve maç kazanmakta zorlanan iki takımda, son haftalarda kötü gidişatını sürdürüyor. Galibiyete ihtiyacı olan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.41

Bets10 Bahis Oranı: 5.42