sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 03.03.2024

İddaa fikstüründe 3 Mart Pazar akşamı yer alan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Beşiktaş – Galatasaray: 2.5 ÜST, 1.39 (iddaa) – 50.00 (Bets10) ; Türkiye Trendyol Süper Ligi’nin 28. haftasında, Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. İstanbul derbisi 3 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, derbinin yayın ekranı beIN SPORTS 1. Maçın hakemi ise Halil Umut Meler. Beşiktaş cephesinde Fernando Santos etkisini izliyoruz. Siyah Beyazlılar bu sezon son 4 haftaya kadar tarihinin en zor günlerinden birini geçirdi. Başkan değişikliğinin ardından, 5. teknik adam olarak göreve Fernando Santos geldi. Portekizli teknik adamın gelişiyle birlikte savunma ağırlıklı bir performans sergilemeye başlayan ev sahibi, son 5 maçta kalesini gole kapattı. Türkiye Süper Lig sahnesinde son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda ise Yarı Final biletini cebine koydu. Hafta içi Konyaspor’a karşı aldığı 2-0’lık galibiyetle Türkiye Kupası hedefinde emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş, bu hafta evinde Galatasaray’ı konuk edecek. Taraftarına derbi galibiyeti armağan etmek isteyen Beşiktaş cephesinde, moraller yüksek. Galatasaray cephesinde önce UEFA Avrupa Ligi ardından Türkiye Kupası’nda yaşanan vedalar, moralleri bozdu. Avrupa sahnesinde Sparta Prag engeline takılan Okan Buruk ve öğrencileri, Türkiye Kupası’nda ise Karagümrük engeline takıldı. Rotasını tamamen Türkiye Süper Lig şampiyonluğuna çeviren Galatasaray, 15 haftadır Süper Lig sahnesinde maç kaybetmiyor. Liderliği Fenerbahçe’nin elinden almayı başaran konuk ekip, derbi öncesi en yakın rakibinin 2 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Üst üste vedaların ardından liderlik koltuğunu Fenerbahçe’ye kaptırmak istemeyen Galatasaray, zorlu Beşiktaş deplasmanına konuk olacak. Şampiyonluk yolunda en kritik sınavlarından birini verecek olan Galatasaray, sezonun ilk yarısında Beşiktaş engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başarmıştı. Ancak bu hafta çok daha formda bir Beşiktaş karşısında galibiyet arayacaklar. Hem Beşiktaş hem de Galatasaray için bu derbi 3 puandan çok daha fazla anlam taşıyor. Kötü geçen sezonda taraftarlarına derbi galibiyetiyle teselli vermek isteyen Beşiktaş ile şampiyonluk yarışında en kritik virajı kayıpsız geçmek isteyen Galatasaray karşı karşıya geliyor. Son haftalarda iki takımda Süper Lig’de iyi performanslar sergiliyor. Dev maçta 2.5 bol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Empoli – Cagliari: MS 1, 1.90 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; 3 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Empoli ile Cagliari karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2. Empoli göreve Davide Nicola’nın gelişiyle birlikte, İtalya Serie A Ligi’nde müthiş bir performans ortaya koymaya başladı. İlk 20 haftada İtalya Serie A Ligi2nin en zayıf halkalarından biri olarak karşımıza çıkan Empoli, göreve Nicola’nın gelişiyle birlikte, 6 hafta boyunca maç kaybetmedi. 3 beraberlik, 3 galibiyete imza atan ev sahibi, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e çıkararak, uzun bir aradan sonra rahat nefes almayı başardı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sassuolo deplasmanından 3-2’lik galibiyetle dönmeyi başaran Empoli, düşme hattındaki rakibine karşı hata yapmadı. Bu hafta düşme hattındaki bir diğer rakibi Cagliari ile karşı karşıya gelecek olan ev sahibi, hem seriyi sürdürmek hem de puan farkını açmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 12 haftaya girilirken, Cagliari en zayıf halkalar arasında yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’ne bu sezon geri dönmeyi başaran konuk ekip, lige tutunmakta zorlanıyor. Claudio Ranieri yönetiminde 26 haftayı 4 galibiyet, 8 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan ve son 6 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Cagliari, sezonun ikinci yarısında galibiyetten çok uzakta. Son 6 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, bu hafta Empoli deplasmanında galibiyet arayacak. Cagliari 26 maçta kalesini 47 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 27 kez havalandırmayı başarabildi. İtalya Serie A Ligi’nde teknik adam değişikliğinin ardından namağlup bir performans sergilemeyi başaran Empoli, son 6 haftada maç kaybetmedi. Son haftalardaki etkisini sürdürmek isteyen ev sahibi, düşme hattındaki Cagliari’yi mağlup etmeyi başaracaktır.

Toulouse – Nice: MS 2, 1.99 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 3 Mart Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1’in 24. hafta mücadelesinde, Toulouse ile Nice karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 15:00’te başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Toulouse zorlu fikstürden galibiyetlerle çıkmayı başardı. Monaco’ya karşı deplasmanda alınan 2-1’lik galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Lille engelini 3-1’lik galibiyetle geçmeyi başardılar. Bu sezon Carles Martinez önderliğinde ilk kez üst üste 2 maçtan galip çıkmayı başaran Toulouse, son 6 haftalık fikstürde ise 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle 12 puan topladı. Düşme hattıyla puan farkını açmayı başaran ev sahibi, 11. sıraya kadar yükseldi. 23 haftadan 26 puan toplamayı başaran Toulouse, bu hafta iç sahada Nice’ı konuk edecek. Düşme hattıyla arasında 9, Play Out hattıyla 4 puan fark bulunan ev sahibinde,  bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Nice cephesinde galibiyet hasreti 4 haftaya çıkarken, zirveyle puan farkı açılmaya devam etti. Fransa Ligue 1’de ilk 13 haftadan namağlup lider çıkmayı başaran Francesco Farioli ve öğrencileri, son haftalarda düşüşe geçerek, zirveden uzaklaşmaya başladı. Deplasmanda 6 haftadır kazanamayan Nice, toplamda ise 4 maçtır galibiyete hasret. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, geçen hafta Clermont karşısında sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Ligin en zayıf halkasına puan kaptıran Nice, liderin 15 puan gerisine düştü ve 4. sıraya kadar geriledi. 2. sıradaki yerini geri almak isteyen Nice, bu hafta Toulouse karşısında galibiyet arayacak. Konuk ekip sezonun ilk yarısındaki etkisine kaldığı yerden devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1’de 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Nice, hem zirveyle puan farkının açılmasına engel olamadı hem de üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. Yeniden kazanmaya ihtiyacı olan Nice, galibiyetlerine Toulouse deplasmanında geri dönmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.25

Bets10 Bahis Oranı: 252.62