sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 03.03.2024

Fransa Ligue 1’in 24. haftasında sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. 3 Mart Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyle, kazanmanızı dileriz.

Brest – Le Havre: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de zirve takibini sürdüren Brest, 3 Mart Pazar akşamı sahasında Le Havre’yi konuk edecek. Türkiye saati ile 17:00’fde başlayan mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde Brest rüzgarı esmeye devam ediyor. Eric Serge Roy yönetiminde tarihi bir performans sergilemeyi başaran ev sahibi, bitime 11 hafta kala ligin en yakın rakibi olarak yoluna devam ediyor. 23 haftadan 12 galibiyet, 7 beraberlik, 4 mağlubiyetle 43 puan toplamayı başardılar ve 2. sırada yer aldılar. Son 12 haftada mağlubiyete izin vermeyen Brest, son 12 haftada 8 galibiyet, 4 beraberliğe imza attı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Strasbourg deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönen ve harika performansına tam gaz devam etmeyi başaran ev sahibi, Marsilya galibiyetinin ardından kazanmaya devam etti. Son maça Mahdi Camara 3 golle karşılaşmaya damga vurmayı başarırken, bu hafta iç sahada Le Havre’yi konuk edecek. Fransa Ligue 1’de son 11 haftaya girilirken Brest deplasmanına konuk olacak olan Le Havre, son 5 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olmayı başaramazken, son 3 haftalık fikstürün ise tamamında mağlup oldu. Luka Elsner önderliğinde, yeni yükseldiği Fransa Ligue 1’de sezona iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, etkisini son haftalara taşımakta zorlandı. 5 maçtan 2 puan çıkarabilen Le Havre’nin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar indi. 23 haftayı 5 galibiyet, 9 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, rakip fileleri 24 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 30 gole engel olamadı. Küme düşme hattından uzak kalmak isteyen Le Havre, bu hafta ligin en formda takımı Brest’e karşı sürpriz bir galibiyet arayacak. Brest, Fransa Ligue 1’de son haftaların en formda takımları arasında yer alıyor. 12 maçlık yenilmezlik serisiyle güven vermeyi başaran Brest, bu hafta iç sahada Le Havre engelini zorlanmadan geçmeyi başaracak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Montpellier – Strasbourg: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; 3 Mart Pazar akşamı beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Montpellier ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Montpellier, bitime 11 hafta küme düşme tehlikesini yakından hisseden takımlar arasında yer alıyor. Michel Der Zakarian yönetiminde 23 hafta boyunca galibiyet almakta zorlanan Montpellier, 23 haftanın 18’inde puan kayıplarına engel olamadı ve sadece 5 maçtan galip çıkabildi. Metz’e karşı iç sahada alınan 3-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta konuk oldukları Marsilya deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle döndüler. Henüz 5. dakikada 1-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, beraberlik golüne kadar iyi bir performans ortaya koyarken, yediği beraberlik golünün ardından konsantrasyonunu tamamen kaybetti ve 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Strasbourg puan kayıplarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada 3-0’lık Brest mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan Patrick Vieira ve öğrencileri, son 4 haftalık fikstürde sırasıyla PSG, Lens, Lorient ve Brest’e karşı mağlup oldu. 4 maçta sadece 3 gol bulan konuk ekip, savunmada ise önemli zafiyetler gösterdi ve kalesini 11 gole kapatamadı. Son 4 haftanın tamamında mağlup olan Strasbourg, son 6 haftadan ise sadece 2 puan çıkarabildi. Sezonun ikinci yarısına son derece kötü bir başlangıç yapan konuk ekip, bu hafta Montpellier deplasmanına konuk olacak. En yakın rakiplerinden birisiyle karşı karşıya gelecek olan Strasbourg’un, düşme potasıyla arasında 3 puan fark var. Fransa Ligue 1’de bitime 11 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hisseden Montpellier ile Strasbourg karşı karşıya geliyor. Puan kayıplarına son vermek isteyen tarafların mücadelesinde, iki takımında savunma zafiyetlerine devam edeceğini ve kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

Lyon – Lens: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Lyon evinde Lens’i konuk edecek. 3 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak olan, Fransa Ligue 1’in 24. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleye Groupama Stadı ev sahipliği yapacak. Lyon son haftalarda aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. Fransa Ligue 1’de tam 4 haftadır Montpellier, Metz, Nice ve Metz engellerini galibiyetlerle geçmeyi başaran ev sahibinde, Piere Sage dönemi oldukça iyi başladı. İlk haftaların en zayıf halkaları arasında yer alan Lyon, son 9 haftada vites yükseltti. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, son 9 haftada ise 7 galibiyet, 2 mağlubiyete imza attı. Düşme hattından çıkarak 10. sıraya kadar yükselmeyi başaran Lyon, puan farkını 8’e çıkardı. Geçen hafta Metz deplasmanında kazanmaya devam eden ev sahibinde, moraller yerinde. Bu hafta iç sahada Lens’i konuk edecek olan Lyon, kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor. Lens, Fransa Ligue 1’in 23. haftasında Monaco engeline takıldı. En yakın rakibi karşısında maça iyi bir başlangıç yapamayan Lens, ilk 30 dakikada 2-0 geriye düştü. Sepe Elye Wahi ve Wesley Said’in golleriyle geri dönmeyi başaran ve skoru 2-2’ye getiren konuk ekip, son dakika golüyle mağlubiyetten kurtulamadı. Savunmada önemli hatalar yapmasına rağmen, Lens’in oyun etkisinin devam ettiğini ve Monaco’ya kolay galibiyet şansı vermediklerini söyleyelim. 4 hafta sonra Fransa Ligue 1 sahnesinde mağlup olan Lens, bitime 11 hafta kala 36 puanda kaldı ve 6. sıraya geriledi. 4. sıradaki Nice ile arasında sadece 4 puan fark bulunan Lens, galibiyetlerine geri dönmek ve puan farkını kapatmak istiyor. Bu hafta sezonun ilk yarısında mağlup etmeyi başardıkları Lyon ile karşı karşıya gelecekler. Fransa Ligue 1’in son haftalarında hem Lyon hem de Lens kolay maç kaybetmedi. Ev sahibi düşme hattıyla puan farkını daha fazla açmak isterken, rotasını lige çeviren Lens ise üst sıralara yetişmeye çalışıyor. Galibiyet hedefindeki tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.59

Bets10 Bahis Oranı: 5.05