Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 08.03.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 5 maç aradan sonra kazanarak moral bulan Çaykur Rizespor deplasmanda, lider Galatasaray’a konuk olacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

GalatasarayÇaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Galatasaray kazanır 1.31, beraberlik 6.30, Çaykur Rizespor kazanır ise 10.21 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. H1 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Galatasaray 9 maçtır Kazanıyor 

Galatasaray Süper Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Sarı Kırmızılılar geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’ta konuk olduğu Beşiktaş deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndü. Al Musrati’nin kendi kalesine attığı golle 3 puana ulaşan Okan Buruk’un öğrencileri Süper Lig’de galibiyet serisini 9 maça çıkarttı. Üst üste 9 maçtır kazanan Galataasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde liderliğini de devam ettiriyor. Bu hafta konuk edecekleri Çaykur Rizespor karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Hakim Ziyech ve Serge Aurier’in sakatlıkları sürüyor. Wilfried Zaha’nın ise durumu belirsiz. 

Çaykur Rizespor’dan 3 Puan 

Çaykur Rizespor Süper Lig’de uzun bir aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. İlhan Palut’un öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Kayserispor engelini 3 golle geçti. Sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılan Karadeniz ekibinin 5 maçlık kazanamama serisini sona erdirdiğini de belirtelim. Süper Lig’de Avrupa umutlarını devam ettirmek isteyen Çaykur Rizespor bu hafta lider Galatasaray’ın konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Çaykur Rizespor evinde 1-0 kaybetmişti. Karşılaşma öncesinde Çaykur Rizespor’da Benhur Keser’in sakatlığı devam ediyor. 

Galatasaray – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Galatasaray – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Hakim Ziyech ve Serge Aurier’in sakatlıkları sürüyor. Wilfried Zaha’nın ise durumu belirsiz. Çaykur Rizespor’da Benhur Keser’in sakatlığı devam ediyor. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Kaan Ayhan Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Keram Aktürkoğlu, Mauro Icardi

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Dal Varesanovic, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Babajide Akintola

İddaa Tahmini

Galatasaray Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk oldu. Maçın başında bulduğu golle sahadan 3 puan ile ayrılan Galatasaray galibiyet serisini 9 maça çıkarttı. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde liderliğini devam ettiriyorlar. Çaykur Rizespor ise geçen haftayı kazanarak geçti. Süper Lig’de 5 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Karadeniz ekibi iç sahada konuk ettiği Kayserispor’u 3 golle geçerek moral buldu ama bu hafta Rams Park’ta lider Galatasaray karşısında işleri zor. Galatasaray’ın farklı kazanarak yoluna devam edeceğini düşünüyorum. En az 2 farkla kazanırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.39

Bets10 Oranı: H1 Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…