İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Torino İddaa Tahmini 08.03.2024

Napoli evinde Torino‘yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nde 28. haftanın açılış mücadelesi, 8 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Napoli galibiyetine 1.90, beraberliğe 3.45, Torino galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.66, beraberliğe 3.03, konuk ekibe ise 3.85 oran veriyor.

Napoli Yükselişe Geçti

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Barcelona ile 1-1 berabere kalan Napoli, yeni hocasıyla çok formda. Bu sezon İtalya Serie A Ligi’nde bir türlü aradığı başarıyı bulamayan Napoli, 33 yıl sonra gelen şampiyonluğun ardından, bu sezon 3. teknik adam hamlesine rağmen, şampiyonluk yarışında erken havlu attı. Göreve Francesco Calzona’nın gelmesiyle birlikte yükselişe geçmeye başlayan ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftadan 7 puan topladı. Cagliari beraberliğinin ardından Sassuolo karşısında 6-1’lik galibiyete imza atan Napoli, geçen hafta ise Juventus derbisinden 2-1’lik galibiyetle çıktı. 43 puanla kendisine 7. sırada yer bulan ev sahibi, bitime 11 hafta kala Şampiyonlar Ligi potasına yetişmeye çalışıyor. Napoli yeni hocasıyla seriye Torino karşısında devam etmek istiyor.

Torino Toparlanmak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan Torino, bu hafta Napoli deplasmanında galibiyet arayacak. Ivan Juric ve öğrencileri, son 3 haftaya kadar Serie A Ligi’nde 6 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çekerken, seri Lazio karşısında 2-0’lık mağlubiyetle sona erdi. Puan kayıpları Roma mağlubiyeti ve Fiorentina beraberlikleriyle devam etti. Son 3 haftanın 2’sinde skor üretmeyi başaramayan Torino, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Geçtiğimiz hafta Fiorentina’ya karşı 45. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan konuk ekip, Ricci’nin kırmızı kartıyla zor anlar yaşamasına rağmen, ezeli rakibine 3 puan şansı vermedi. Bitime 11 hafta kala kendisine 10. sırada yer bulan Ivan Juric ve öğrencileri, bu hafta Napoli deplasmanında puan kayıplarına son vermek istiyor.

Napoli – Torino Maç Bilgileri

Napoli – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Jens Cajuste ve Cyril Ngonge’nin sakatlıkları devam ediyor. Torino cephesinde ise Perr Schuurs, Matteo Lovato ve Ivan Ilic’in sakatlıkları devam ederken, Ricci ise kart cezalısı.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Mario Rui, Juan Jesus, Amir Rrahmani, Leo Oestigaard, Pasquale Mazzocchi, Piotr Zielinski, Stanislav Lobotka, Zambo Anguissa, Giovanni Simeone, Khvicha Kvaratskhelia.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Raoul Bellanova, Nikola Vlasic, Mergim Vojvoda, Karol Linetty, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, zor günlerden Calzona yönetiminde çıktı. Üst sıraları bırakmayan Napoli, bu hafta Torino karşısında galibiyet arayacak. Ligde 3 maçtır kaybetmeyen Napoli, son 3 haftada puan kayıplarına engel olamayan Torino karşısında, haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Khvicha Kvaratskhelia ve Antonio Sanabria’nın karşılıklı gollerine ev sahipliği yapan mücadeleden, Napoli ve Torino 1’er puanla ayrıldı. Napoli galibiyetlerine devam etmeyi başaramasa da, Torino’ya karşı iç sahada kaybetmedi.