İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Frosinone Maç Tahmini 09.03.2024

9 Mart Cumartesi akşamı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sassuolo ile Frosinone karşı karşıya gelecek.

Mapei Stadı’nın ev sahipliği yapacağı zorlu mücadelede Genzobet, Sassuolo galibiyetine 2.22, beraberliğe 3.70, Frosinone galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda.

Sassuolo 8 Haftadır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Hellas Verona deplasmanına konuk olan Sassuolo, 6-1’lik Napoli hezimetinin ardından, mağlubiyetlerine en yakın rakiplerinden birisi karşısında, 1-0’lık skorla devam etti. İtalya Serei A Ligi’nde 6 hafta boyunca devam eden puan kayıplarının ardından, Alessio Dionisi ile yollarını ayıran ve 2 hafta önce göreve Emiliano Bigica’yı getiren Sassuolo, yeni teknik adamıyla 2 haftadan puan çıkarmazken, kalesinde gördüğü 7 gole karşılık, rakip fileleri ise sadece 1 kez havalandırabildi. Küme düşme hattının içerisinde yer alan ve son 11 haftaya girilirken yeni hocasıyla toparlanmak isteyen Sassuolo, en yakın rakiplerinden Frosinone’yi sahasında konuk edecek. Ev sahibi rakibiyle birlikte Serie A Ligi’nin en zayıf savunma performanslarından birini sergiliyor.

Frosinone Galibiyete Hasret

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların bir diğer zayıf halkası ise Frosinone oldu. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan konuk ekip, Eusebio Di Francesco yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yaparken, son 14 haftada galibiyet adına fazlasıyla zorlandı. Hala ilk haftalardan topladığı puanlarla düşme hattının üzerinde kalmaya devam eden Frosinone, son 14 haftada sadece Cagliari’yi mağlup edebildi. 6 maçtır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan konuk ekip, bu fikstürü 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Lecce ile 1-1 berabere kalan Frosinone, Serie A Ligi’nde son 11 haftaya girilirken, düşme hattının 1 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Ligin en zayıf savunma performansını sergileyen konuk ekip,  27 maçta kalesini 56 gole kapatamadı.

Sassuolo – Frosinone Maç Bilgileri

Sassuolo – Frosinone Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo’da Domenico Berardi’nin sakatlığı devam ediyor. Frosinone’de ise Kevin Bonifazi’nin sakatlığı devam ediyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Mattia Viti, Martin Erlic, Josh Doig, Marcus Pedersen, Kristian Thorstvedt, Luca Lipani, Matheus, Nedim Bajrami, Andrea Pinamonti, Armand Lauriente.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Emanuele Valeri, Memeh Okoli, Ilario Monterisi, Gelli, Abdou Harroui, Enzo Barrenechea, Matias Soule, Luca Mazzitelli, Demba Seck, Kaio Jorge.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’ne bu sezon kötü savunma performanslarıyla, küme düşme tehlikesinden kurtulmayı başaramayan Sassuolo ve Frosinone karşı karşıya geliyor. İki takımın bir kez daha kalesini gole kapatamayacağını ve 90 dakikada karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kristian Thorstvedt attı, Sassuolo ligde kalmak yolunda önemli bir galibiyete imza attı. Kendisi gibi zor günler geçiren Frosinone’ye puan kaptırmayan ev sahibi, taraftarı önünde tek golle kazandı.