İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cagliari Salernitana Maç Tahmini 09.03.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde 28. hafta heyecanı 9 Mart Cumartesi akşamı devam ederken, Cagliari sahasında Salernitana‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Cagliari galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.70, Salernitana galibiyetine ise 4.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Cagliari Lige Sıkı Sıkı Tutundu

İtalya Serie A Ligi’nde tam 6 hafta sonra galip gelmeyi başaran, 24 hafta sonunda ise 5. galibiyetine imza atan Cagliari, bitime 11 hafta kala lige sıkı sıkı tutundu diyebiliriz. Zorlu Empoli deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Claudio Ranieri ve öğrencileri, bu sezon ilk kez kalesini gole kapattığı bir maçtan galip çıkmayı başarırken, sezonu genelinde ise 4. kez kalesini gole kapatabildi. 24 haftayı 23 puanla geride bırakan ve küme düşme hattının üzeriyle puan farkını kapatan Cagliari, bu hafta Salernitana karşısında kazanarak, düşme hattından çıkmak istiyor. Ligin en zayıf halkasıyla karşı karşıya gelecek olan ev sahibi, sezonun ilk yarısında rakibine deplasmanda diş geçirememiş ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı.

Salernitana Lige Tutunmakta Zorlanıyor

Salernitana cephesinde Fabio Liverani hamlesine rağmen kabus devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 27 haftanın en zayıf halkası olmaktan kurtulmayı başaramayan ve 27 haftanın 25’inde puan kaybeden konuk ekibin, ligde kalma umutları günden güne azalıyor. Son 9 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen Salernitana, teknik adam değişikliğinin ardından ise son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Geçen hafta 1-0 öne geçmeyi başardığı ve 64. dakikadan itibaren 10 kişi yakaladığı Udinese karşısında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan konuk ekibin, düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkı 9’a kadar yükseldi. Bu hafta ligin bir diğer küme düşme adayı Cagliari ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Salernitana, bu sezon deplasmanda sadece Hellas Verona’yı mağlup etmeyi başarabildi.

Cagliari – Salernitana Maç Bilgileri

Cagliari – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sardegna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cagliari’de karşılaşma öncesi Marco Mancosu, Andrea Petagna ve Leonardo Pavoletti’nin sakatlıkları devam ediyor. Frosinone takımında  Norbert Gyömber’in sakatlığı devam ediyor.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Simone Scuffet, Adam Obert, Yerry Mina, Gabriele Zappa, Alessandro Deiola, Benito Viola, Nahitan Nandez, Gianluca Gaetano, Antoine Makoumbou, Gianluca Lapadula, Paulo Azzi.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Pasquale Mazzocchi, Federico Fazio, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Antonio Candreva, Giulio Maggiore, Simmy.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin küme düşme hattını yakından ilgilendiren mücadele öncesi, Cagliai son hafta galibiyetiyle moral bulurken, Salernitana’da ise kabus devam etti. Caglairi’nin iç sahada en alt sıradaki rakibini mağlup edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.64

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Cagliari evinde zorlanmadan kazandı. Ev sahibi 4 golle İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkasını mağlup etmeyi başarırken, Salernitana ise deplasmanda attığı 2 gole rağmen, mağlubiyetten kurtulamadı.