Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Brest İddaa Tahmini 09.03.2024

9 Mart Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1‘in 25. hafta mücadelesinde, Lens ile Brest karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Lens galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.50, Brest galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.88, beraberliğe 2.93, konuk ekibe ise 3.16 oran veriyor.

Lens Güven Tazeledi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lens, Fransa Ligue 1’in 24. haftasında sergilediği futbol ve aldığı galibiyetle, yeniden yükselişin sinyallerini verdi. Geçen sezon büyük bir sürprize imza atan ve UEFA Şampiyonlar Ligi biletini cebine koyan ev sahibi, yeni sezonda ise Fransa Ligue 1’e iyi bir başlangıç yapamadı. İlk 5 haftandan sadece 1 puan çıkarabilen Lens, 6. haftayla birlikte yükselişe geçti ve son 18 maçta sadece 3 kez mağlup oldu. 3 hafta  boyunca alınan galibiyetlerin ardından, Reims beraberliği ve Monaco galibiyetiyle 2 haftada 5 puan kaybeden Lens, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lyon deplasmanından 3-0’lık galibiyetle çıkmayı başardı. 24 haftadan 39 puan toplayan ve 6. sırada kendisine yer bulan Lens, üst sıraları bırakmıyor. Ev sahibi bu hafta zirvenin en yakın takipçisi Brest’e karşı galibiyet arayacak.

Brest 13 Haftadır Namağlup

Ligue 1’de bu sezon Brest rüzgarı esmeye devam ediyor. Eric Serge Roy yönetiminde ilk 24 hafta tarihi bir performans orta koyan ev sahibi, lider PSG’nin 9 puan gerisinde alırken, şampiyonluk umutlarını son 10 haftaya taşımayı başardı. Tam 13 haftadır bileği bükülmeyen, son 3 hafta ise üst üste galibiyetlere imza atmayı başaran Brest, geçtiğimiz hafta iç sahada Le Havre engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. Tam 270 dakikadır kalesinde gole izin vermeden kazanan konuk ekip, son 13 haftada ise 9 galibiyet, 4 beraberliğe imza attı. 24 haftadan tam 46 puan toplamayı başaran Brest, kalesinde sadece 18 gole izin verdi ve aynı zamanda ligin en iyi savunma performanslarından birini sergiliyor. Ligin en formda takımı bu hafta Lens deplasmanında galibiyet arayacak. Şampiyonluk umutlarını korumak isteyen konuk ekip, bu hafta Lens deplasmanından 3 puanla çıkmak istiyor.

Lens – Brest Maç Bilgileri

Lens – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Massadio Haidara, Jhoanner Chavez ve Jimmy Cabot’un sakatlıkları devam ediyor. Medina ise kart cezalısı. Brest cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Ruben Aguilar, Jonathan Gradit, Kevin Danso, Jhoanner Chavez, Neil El Aynaoui, David Costa, Andy Diouf, Abdul Samed, Sepe Elye Wahi, Florian Sotoca.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Kenny Lala, Brendan Chardonnet, Bradley Locko, Lees-Melou, Romain Del Castillo, Hugo Magnetti, Julien Le Cardinal, Mahdi Camara, Pereira Lage, Steve Mounie.

İddaa Tahmini

Lens ve Brest, Fransa Ligue 1’de uzun süredir iyi performanslar sergiliyor. Kolay kolay maç kaybetmeyen iki takımın mücadelesinde, üst sıra iddiasını sürdürmek isteyen taraflar galibiyet arayacak. İki takımında oyun etkisini tam gaz sürdüreceğini ve zorlu mücadelenin ilk 45 dakikasında, birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.86

Betelli Oranı: İY 0, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Zorlu mücadelede, Lens iç saha avantajını iyi değerlendirdi ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Ev sahibinde Brest karşısında galibiyeti getiren golü, Ruben Aguilar kaydetti. İlk yarıda üstünlüğü yakalayan Lens, ikinci yarıda ise skoru korumayı başardı.