Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Borussia Dortmund İddaa Tahmini 09.03.2024

9 Mart Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Almanya Bundesliga mücadelesinde, Werder Bremen ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Saat 20:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Werder Bremen galibiyetine 3.71, beraberliğe 4.14, Borussia Dortmund galibiyetine ise 1.89 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.22, beraberliğe 3.65, konuk ekibe ise 1.65 oran veriyor.

Werder Bremen Deplasmandan Mağlup

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Hoffenheim’e konuk olan Werder Bremen, maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. İlk yarıda rakibine oyun hakimiyetini kaptıran ve devre arasına 2-0 geride giren Ole Werner ve ekibi, ikinci yarıda daha etkili bir performans sergiledi. Skelly Alvero’nun golüyle farkı 1’e indirseler de, 74. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden Hoffenheim karşısında puan almayı başaramadılar. 6 hafta boyunca namağlup bir performans sergileyen Werder Bremen, son 4 haftada ise sadece 4 puan toplayabildi. Bitime 10 hafta kala, Ole Werner ve ekibi 30 puanla ligin 8. sırasında bulunuyor. Üst sıralara tırmanmaya çalışan Werder Bremen, bu hafta evinde Dortmund’a karşı galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında Dortmund’a karşı deplasmanda 1-0 mağlup olduklarını belirtelim.

Borussia Dortmund Galibiyet Peşinde

Almanya Bundesliga’nın 24. haftasında  Union Berlin deplasmanında üç puanla dönen Borussia Dortmund, Bundesliga’nın 4. sırasındaki yerini korudu. Adeyemi’nin muhteşem golüyle başlayan maçta, Dortmund ilk yarıda rakibine pek fırsat tanımadı ve oyunun kontrolünü büyük ölçüde ele geçirdi. İkinci yarıda ise Ian Maatsen’in golüyle farkı 2’ye çıkardılar ve sahadan galibiyetle ayrıldılar. Şampiyonluk umutları yok denecek kadar az olan konuk ekip, son 10 haftada Hoffenheim’a yenildi. 5 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyete imza atan Edin Terzic ve öğrencileri, liderin tam 20 puan gerisinde. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu’nda mücadele eden Dortmund, bu hafta Werder Bremen deplasmanına üç puan için gidecek. Ardından, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun rövanşında PSV ile karşı karşıya gelecekler.. Dortmund, hem ligde hem de Avrupa sahnesinde üst üste galibiyetler almayı hedefliyor.

Werder Bremen – Dortmund Maç Bilgileri

Werder Bremen – Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de Spyros Angelidis, Amos Pieper, Marco Friedl, Niklas Stark ve Isak Hansen-Aaröen’in sakatlıkları devam ediyor. Oliver Deman ise kart cezalısı. Dortmund cephesinde ise Sebastien Haller’in sakatlığı bulunuyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Jens Stage, Anthony Jung, Romano Schmid, Felix Agu, Justin Njinmah, Mitchell Weiser, Senne Lynen, Marvin Ducksch, Nick Woltemade, Rafael Borre.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ian Maatsen, Nico Schlotterbeck, Niklas Süle, Emre Can, Julian Ryerson, Marcel Sabitzer, Marco Reus, Bynoe-Gittens, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst sıraları zorlamaya devam eden Dortmund, son 10 haftada sadece 1 kez mağlup oldu. Sezonun ikinci yarısına son derece iyi bir başlangıç yapan Sarı Siyahlılar, etkisini Werder Bremen deplasmanında sürdürecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.89

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund deplasmanda 45 dakika boyunca 10 kişi oynamasına rağmen, deplasmandan 3 puanla çıkmayı başardı. Ev sahibi devre arasına 2 farkla girerken, ikinci yarıda ise sadece farkın 1’e inmesine izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.