Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Darmstadt 98 İddaa Tahmini 09.03.2024

Almanya Bundesliga‘nın 5. sırasında yer alan Leipzig ile en alt sıradaki Darmstadt 98 kozlarını paylaşacak. 9 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Leipzig galibiyetine 1.16, beraberliğe 8.15, Darmstadt 98 galibiyetine ise 16.99 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

Leipzig Lige Odaklandı

UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni sona eren Leipzig, artık odağını tamamen Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Real Madrid’e karşı iç sahada alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta içinde Santiago Bernabeu deplasmanına konuk oldular. Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımına zor anlar yaşatan Marco Rose ve öğrencileri, turu kaçıran tarafta yer aldı. Özellikle ikinci yarı itibariyle Real Madrid savunmasını her geçen dakika biraz daha zorlayan ev sahibi, üzücü bir vedanın ardından, sezonun geri kalanında Almanya Bundesliga için mücadele edecek. Son 5 haftalık lig fikstüründe sadece 1 maçta mağlup olan Leipzig, geri kalan 4 haftada ise 3 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Geçtiğimiz hafta Bochum deplasmanından alınan 4-1’lik galibiyetin ardından, 5. sıraya yükseldiler. Bu hafta Darmstadt 98 karşısında galibiyet arayacaklar.

Darmstadt 98 Dipten Çıkamadı

Almanya Bundesliga’da son 10 haftaya girilirken, Leipzig deplasmanına konuk olacak olan Darmstadt 98, ligde en alt sıradan kurtulmayı başaramadı. Son 17 haftada galibiyet alamayan Torsten Lieberknecht ve oyuncuları, geçtiğimiz iç saha maçında Augsburg’a karşı 6-0’lık ağır bir mağlubiyet aldılar. Konuk ekip, son 17 haftada 11 mağlubiyet ve 6 beraberlik yaşadı. Sezonun ilk yarısında Werder Bremen ve Augsburg’u mağlup eden ve üst üste 2 maç kazanan konuk takım, daha sonra bir daha galibiyet elde edemedi. Augsburg hezimetiyle zor günler geçirmeye devam eden ve en alt sıradan çıkmayı başaramayan Darmstadt 98, Almanya Bundesliga’dan umudunu kesmek üzere. Konuk ekip ligde kalma adına olumlu sinyaller vermedi.

Leipzig – Darmstadt 98 Maç Bilgileri

Leipzig – Darmstadt 98 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de Lukas Klostermann’ın sakatlığı devam ediyor. Darmstadt 98 cephesinde ise Fabian Holland, Riedel, Matthias Bader, Marvin Mehlem, Hornby, Schnellhardt ve Nürnberger’in sakatlıkları devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xaver Schlager, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, Lois Openada, Yussuf Poulsen.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Christoph Klarer, Emir Karic, Matej Maglica, Christoph Zimmermann, Bartol Franjic, Frank Ronstadt, Tobias Kempe, Tim Skarke, Klaus Gjasula, Sebastian Polter.

İddaa Tahmini

Son haftalarda oyun etkisiyle dikkat çeken Leipzig, Şampiyonlar Ligi’nde müthiş bir sınav verirken, sonuca gidemedi. Avrupa defteri kapanan ve odağını lige çeviren Leipzig, iç sahada ligin en zayıf halkası Darmstadt 98’e karşı rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.18

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig beklediğimiz gibi iç sahada rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi 2 golle Darmstadt 98’e üstünlük kurmayı başarırken, 90 dakika boyunca rakibine gol şansı tanımadı. Kazananları tebrik ederiz.