Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Köln Maç Tahmini 09.03.2024

9 Mart Cumartesi akşamı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mönchengladbach ile Köln karşı karşıya gelecek.

Borussia Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı zorlu mücadelede Rexbet, Mönchengladbach galibiyetine 1.88, beraberliğe 3.72, Köln galibiyetine ise 4.15 oran belirlemiş durumda.

Mönchengladbach Galibiyet Peşinde

Mönchengladbach, son haftada önemli sonuçlar elde etti. İlk olarak, Bochum’u 5-2 net bir galibiyetle yenerek ligde kalmak için büyük bir adım attılar. Daha sonra ise, düşme hattındaki Mainz 05 ile 1-1 berabere kalarak düşme hattının üzerinde kalmaya devam ettiler. Son iki maçta düşme hattındaki rakiplerine karşı yenilgi yüzü görmeden iyi bir performans sergileyen ev sahibi ekip, 24 haftalık lig maratonundan 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 26 puan topladı. Gladbach, küme düşme hattıyla arasında 9 puanlık bir farkla son 10 haftaya giriyor. Bu hafta ligin Play Out hattındaki Köln’ü evlerinde ağırlayacaklar. İlk yarıda deplasmanda Köln’e 3-1 yenilen Seoane ve ekibi, bu kez rakibinden 3 puan almak istiyor.  İki takım içinde mücadele 3 puandan fazlasını ifade ederken, Gladbach bu şansı kaçırmak istemiyor.

Köln 4 Haftadır Kazanamıyor

Köln, Almanya Bundesliga’nın 24. haftasında lider Bayer Leverkusen’i sahasında ağırladı. Lider karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, bitime 10 hafta kala küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan takımlar arasında bulunuyor.  Köln, 23 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 mağlubiyetle tamamladı. Teknik adam değişikliklerine rağmen istikrarlı bir performans sergileyemeyen konuk ekip, Timo Schultz göreve başladıktan sonra son 8 haftada sadece mücadeleyi 9 kişiyle tamamlayan Frankfurt’u mağlup etmeyi başardı. Son 4 haftada puan kayıpları yaşayan Köln, toparlanmakta zorlanıyor. Bu hafta Mönchengladbach deplasmanına konuk olacak olan Schultz ve öğrencileri, düşme hattının üzeriyle puan farkı 8’e kadar yükselirken, puan kayıplarına çare arayacak.

Mönchengladbach – Köln Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach takımında Jonas Omlin, Tomas Cvancara ve Alassane Plea’nın sakatlıkları devam ediyor. Kön’de ise Justin Diehl, Luca Waldschmidt ve Mark Uth’un sakatlıkları devam ederken, Dejan Ljubicic ve Jan Thielmann kart cezalısı.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Cristian Chiarodia, Maximilian Wöber, Luca Netz, Stefan Lainer, Florian Neuhaus, Kouadio Kone, Robin Hack, Julian Weigl, Jordan Siebatcheu, Franck Honorat.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da toparlanma sinyalleri veren Mönchengladbach, düşme hattıyla puan farkını açmaya başladı. Ev sahibi bu hafta Play Out hattındaki Köln’e puan kaptırmayacak ve iç sahada haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Mönchengladbach ile Köln’ün mücadelesinde, tam 6 gol atıldı. İki takımda 90 dakika sonunda buldukları 3’er golle, birbirlerine üstünlük kuramadı. Köln deplasmanda 2 kez öne geçerken, üstünlüğünü koruyamadı. Gladbach ise son 17 dakikaya girilirken rakibine üstünlük sağlarken, skoru koruyamadı.