Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Mainz 05 İddaa Tahmini 09.03.2024

İddaa fikstüründe 9 Mart Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayern Münih ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Bayern Münih galibiyetine 1.23, beraberliğe 6.78, Mainz 05 galibiyetine ise 12.08 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.09, beraberliğe 5.84, konuk ekibe ise 9.39 oran veriyor.

Bayern Münih Galibiyet Hedefinde

Almanya Bundesliga’da ilk 24 haftayı 17 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Bayern Münih, son 4 haftada tam 8 puan kaybetti ve lider Bayer Leverusen’in 10 puan gerisine düştü. Son 10 haftaya girilirken, son 11 sezonun şampiyonu, seriyi kaybetmek üzere. Lider yoluna namağlup devam ederken, ligde alınan Leverkusen, Bochum mağlubiyetleri ve Freiburg beraberliğinin ardından, ev sahibi teselliyi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde buldu. Freiburg beraberliğinin ardından, deplasmanda 1-0 mağlup oldukları Lazio’ya karşı, iç sahada aldıkları 3-0’lık galibiyetle tur atladılar.  Lige moralli dönen Tuchel ve öğrencileri, matematiksel olarak devam eden şampiyonluk şansını, Mainz 05 karşısında iddialı bir şekilde sürdürmek istiyor. Lazio karşısında olumlu sinyaller veren ev sahibi, Mainz 05 karşısında galibiyetin favorisi.

Mainz 05’te Tehlike Çanları Çalıyor

Mainz 05, Bo Henriksen’in takımın başına geçmesiyle birlikte kazanırken, kısa sürede puan kayıpları yaşamaya devam etti. Henriksen’in göreve gelmesinden bu yana oynadığı üç maçta sadece bir galibiyet elde eden ekip, son olarak Mönchengladbach ile berabere kaldı. Bu süreçte toplamda 4 gol atan Mainz 05, kalesinde ise 3 gol gördü. Takım, küme düşme hattında sıkışıp kalmış durumda ve bu hafta Bayern Münih’e karşı zorlu bir deplasman mücadelesi verecek. Puan farkı 9’a kadar çıkan Mainz 05, kümede kalmak için kritik öneme sahip olan bu süreçte galibiyetlere ihtiyaç duyuyor. Düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkı tam 9’a kadar yükselen Mainz 05, sezonun ilk yarısında 3-1 mağlup olduğu rakibinden, deplasmanda puan almak istiyor.

Bayern Münih – Mainz 05 Maç Bilgileri

Bayern Münih – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern cephesinde Bouna Sarr, Sacha Boey, Noussair Mazraoui ve Kingsley Coman’ın sakatlıkları devam ediyor. Aleksandar Pavlovic ise kart cezalısı. Mainz 05 takımında ise Stefan Bell ve Nelson Weiper’in sakatlıkları devam ederken, Leandro Barreiro, Dominik Kohr ve Jessic Ngankam ise kart cezalısı.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Dayot Upamecano, Matthijs de Ligt, Min-Jae Kim, Joshua Kimmich, Raphael Guerreiro, Jamal Musiala, Leroy Sane, Leon Goretzka, Eric Dier, Harry Kane.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Hanche-Olsen, Sepp van den Berg, Anthony Caci, Nadiem Amiri, Merveille Papela, Josuha Guilavogui, Jae-seong Lee, Jonathan Burkardt, Brajan Gruda, Ajorque Ludovic.

İddaa Tahmini

Bayern Münih ile Mainz 05 arasındaki mücadelede her iki takımın da galibiyete ihtiyacı olduğu açıkça görülüyor. Bayern Münih, şampiyonluk yarışında avantajını korumak ve zirveye daha da yaklaşmak isterken, Mainz 05 ise ligde kalmak için kritik bir mücadele verecek. İki takımında 90 dakika sona erdiğinde, karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 8-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih rakibini gol yağmuruna tuttu. Ev sahibi tam 8 golle 3 puanı hanesine yazdırırken, Allianz deplasmanında hezimete uğrayan Mainz 05 ise rakip filelere tek gol gönderdi. İki takımında skor üreteceğini düşünüyorduk ve yanılmadık.