Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Heidenheim Maç Tahmini 09.03.2024

Almanya Bundesliga‘da 25. hafta heyecanı 9 Mart Cumartesi akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadelede, Augsburg ile Heidenheim karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3.

Betelli, Augsburg galibiyetine 1.93, beraberliğe 3.95, Heidenheim galibiyetine ise 3.71 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Augsburg Haftaya Damga Vurdu

Son iki haftada elde ettiği zaferlerle dikkatleri üzerine çeken takımlardan biri de Augsburg oldu. Dört maçlık bir galibiyet hasretinin ardından, Freiburg’u iç sahada 2-1 yenerek kötü gidişata son verdi. Geçtiğimiz hafta ise Bundesliga’nın en zayıf ekiplerinden biri olan Darmstadt 98’e deplasmanda konuk oldular ve tam yarım düzine golle 3 puanı hanesine yazdırdılar. Sezonun en rahat galibiyetlerinden birini elde eden ev sahibi, 6-0’lık skorla puanını 29’a çıkararak 10. sıraya yükseldi. Küme düşme hattından uzak kalan Jess Thorup ve ekibi, bu hafta ev sahibi olarak Heidenheim’ı ağırlayacaklar. Augsburg takımının son maçta sergilediği etkileyici hücum performansının yanı sıra, bu sezon ilk kez kalesini gole kapattığını da belirtmek gerekir.  Ev sahibi bu hafta seriyi Heidenheim karşısında sürdürmek istiyor.

Heidenheim 3 Haftadır Kazanamıyor

Heidenheim, Almanya Bundesliga’da galibiyet hasretini 3 haftaya çıkardı. Eintracht Frankfurt karşısında sahasında mücadele eden Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcisi, kaleci Kevin Müller’in hatasıyla 38. dakikada 1-0 geriye düştü. İkinci yarının başında fark 2’ye çıkarken, konuk ekip Marvin Pieringer’in golüne rağmen mağlubiyeti önleyemedi. Son üç haftada sadece bir puan toplayabilen Heidenheim, önceki sekiz haftalık yenilmezlik grafiğinden sonra düşüş yaşadı. 24 maç sonunda 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyetle toplamda 28 puan toplayan Heidenheim, Bundesliga’nın yeni takımlarından biri olmasına rağmen, Frank Schmidt yönetiminde sezonun bitimine 10 hafta kala düşme hattından uzak kalmaya devam ediyor. Bu hafta Augsburg deplasmanında galibiyet aramak için sahaya çıkacak olan konuk ekip, puan kayıplarına bir son vermek ve düşme hattıyla puan farkını daha fazla açmak istiyor.

Augsburg – Heidenheim Maç Bilgileri

Augsburg – Heidenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Raphael Framberger ve Patric Pfeiffer’in sakatlıkları devam ederken, Mads Valentin ise kart cezalısı. Heidenheim’da ise Lennard Maloney ve Thomas Keller’in sakatlıkları devam ediyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Iago, Robert Gumny, Kevin Mbabu, Ermedin Demirovic, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Kristijan Jakic, Fredrik Jensen, Ruben Vargas, Phillip Tietz.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Lennard Maloney, Patrick Mainka, Jonas Föhrenbach, Benedikt Gimber, Jan-Niklas Beste, Haktab Traore, Jan Schöppner, Marvin Pieringer, Tim Kleindienst, Eren Sami Dinkçi.

İddaa Tahmini

Son 2 haftaya aldığı galibiyetler ve harika hücum performansıyla dikkat çeken Augsburg, bu hafta Heidenheim karşısında galibiyet arayacak. Heidenheim ise son 3 maçtan galibiyet çıkaramazken, son 11 haftada kolay maç kaybetmedi. İki formda takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Augsburg iç sahada hata yapmadı. Ev sahibi Heidenheim karşısında savunma başarısıyla dikkat çekerken, Jeffrey Gouweleeuw’un attığı tek gol, Augsburg’u galibiyete taşıdı.