İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna İnter İddaa Tahmini 09.03.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde 6 haftadır kazanan Bologna, son 9 haftanın tamamından galip çıkan İnter‘i sahasında konuk edecek. 9 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak dev maç, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Bologna galibiyetine 3.45, beraberliğe 3.55, İnter galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.70 oran kazandırıyor.

Bologna Çok Formda

İtalya Serie A Ligi’nde son 11 haftaya girilirken, Bologna fırtınası devam ediyor. Thiago Motta yönetiminde bu sezon büyük bir sürprize imza atan ev sahibi, topladığı 51 puanla kendisine 4. sırada yer buldu. Uzun süredir İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan Bologna, son 6 haftanın tamamında kazanırken, 7 haftadır ise maç kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Atalanta’ya deplasmanda konuk olan Motta ve öğrencileri, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden, 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. İlk yarıda oyunun hakimiyetini tamamen rakibine veren Bologna, ikinci yarıda ise müthiş bir futbol ortaya koydu. 2. sıradaki Juventus ile puan farkını 6’ya kadar indirmeyi başaran ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde İnter’i konuk edecek. Bu sezon İnter karşısına 2 kez çıkan Bologna, ligde rakibinden 1 puan almayı başarırken, kupa serüveninde ise İnter engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başardı.

İnter Şampiyonluk Yolunda

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, geçtiğimiz hafta iç sahada aldığı Genoa galibiyetiyle yenilmezlik serisini 21 haftaya çıkarırken, son 9 haftanın tamamından galip çıkmayı başardı. Müthiş performansıyla lige damga vurmayı başaran Simone Inzaghi ve öğrencileri, bitime 11 hafta kala en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 15’e kadar çıkardı. Şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde eden İnter, 27 maçta rakip fileleri tam 69 kez havalandırmayı başarırken, aynı zamanda Serie A Ligi’nin en iyi hücum performansını sergiledi. Hakan Çalhanoğlu ve Lautaro Martinez ikilisi hücum hattında müthiş performanslarıyla 27 haftada öne çıkan isimler olurken, Şampiyonlar Ligi macerası devam eden konuk ekip, Serie A Ligi’nde elde edebildiği kadar avantaj elde etmek istiyor. Bu sezon lig ve kupada Bologna’yı mağlup edemeyen lider, bu kez rakibinden 3 puanı almak istiyor.

Bologna – İnter Maç Bilgileri

Bologna – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna takımında Adama Soumaoro ve Jesper Karlsson’un sakatlıkları devam ediyor. İnter’de ise Juan Cuadrado ve Stefano Sensi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Federico Ravaglia, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Victor Kristansen, Sam Beukema, Nikola Moror, Alexis Saelemaekers, Lewis Ferguson, Michel Aebischer, Joshua Zirkzee, Riccardo Orsolini.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Denzel Dumfries, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marko Arnautovic, Lautaro Martinez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, 21 haftadır maç kaybetmezken, son 9 haftanın tamamında kazandı. Lige tam anlamıyla damga vuran ve en yakın rakibiyle puan farkını 15’e kadar çıkaran İnter, bu sezon 2 maçta diş geçiremediği Bologna’ya karşı, bu kez galip gelmeyi başaracak ve seriyi 3 puanla sürdürecektir. İnter zorlu Bologna deplasmanından 3 puanı almayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.91

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’ni domine eden İnter, zorlu Bologna deplasmanından 3 puanla çıktı. Konuk ekip Yann Aurel Bisseck’in golüyle zorlu Bologna deplasmanından 3 puanla çıkmayı başarırken, son 22 haftada namağlup bir performans ortaya koydu. Kazananları tebrik ederiz.