sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 09.03.2024

9 Mart Cumartesi akşamı, İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Lorient – Lyon: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 9 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan Fransa Ligue 1’in 25. hafta mücadelesinde, Lorient ile Lyon karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lorient, Fransa Ligue 1’in 24. haftasından aldığı 2-1’lik galibiyetin ardından, bitime 10 hafta kala küme düşme hattından kurtulmayı başardı. Zorlu Rennes deplasmanına konuk olan Regis Le Bris ve öğrencileri, golsüz beraberlikle geçilen ilk yarının ardından, karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Devre arasında takıma katılan Mohamed Bamba, 6 maçta 6 golle tarihi bir performans sergilerken, Lorient’in yükselişinde başrol oynadı. Fransa Ligue 1’de son 5 haftayı 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, düşme hattının 2 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Bu hafta iç sahada Lyon’u konuk edecek olan Lorient, galibiyetlerine taraftarı önünde hız kesmeden devam etmek istiyor. Göreve Piere Sage’in gelişiyle birlikte önce küme düşme hattından kurtulan, ardından küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını açmaya başlayan Lyon, geçtiğimiz hafta iç sahada Lens engeline takıldı ve sezonun bitmesine 10 hata kala küme düşme hattıyla puan farkı 5’e indi. 9 haftada 7 galibiyete imza atan, Lens mağlubiyetine kadar ise Fransa Ligue 1 sahnesinde üst üste 4 galibiyete imza atan Lyon, Lens karşısında ilk yarı boyunca gol fırsatlarını değerlendiremedi. Devre arasına sürpriz bir golle 1-0 geride giren konuk ekip, ikini yarıda ise 10 kişi kalarak, oyun hakimiyetini tamamen kaybetti. Karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan Lyon, Sage’in göreve gelişiyle birlikte, ligde en ağır mağlubiyetini aldı. Yeniden düşme potasıyla puan farkını açmak isteyen Lyon, bu hafta Lorient deplasmanında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de iki takımda sezona kabus gibi başlangıçlar yaptı. Son haftalarda gösterdiği etki ve alınan sonuçlar ise Lorient ve Lyon’u düşme hattından kurtardı. Düşme hattının üzerinde kalmaya devam etmek isteyen iki takımda, bu hafta karşılıklı gollere imza atmayı başaracaktır.

Bologna – İnter: MS 2, 1.91 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır kazanan Bologna, son 9 haftanın tamamından galip çıkan İnter’i sahasında konuk edecek. 9 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak dev maç, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 11 haftaya girilirken, Bologna fırtınası devam ediyor. Thiago Motta yönetiminde bu sezon büyük bir sürprize imza atan ev sahibi, topladığı 51 puanla kendisine 4. sırada yer buldu. Uzun süredir İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan Bologna, son 6 haftanın tamamında kazanırken, 7 haftadır ise maç kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Atalanta’ya deplasmanda konuk olan Motta ve öğrencileri, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden, 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. İlk yarıda oyunun hakimiyetini tamamen rakibine veren Bologna, ikinci yarıda ise müthiş bir futbol ortaya koydu. 2. sıradaki Juventus ile puan farkını 6’ya kadar indirmeyi başaran ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde İnter’i konuk edecek. Bu sezon İnter karşısına 2 kez çıkan Bologna, ligde rakibinden 1 puan almayı başarırken, kupa serüveninde ise İnter engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, geçtiğimiz hafta iç sahada aldığı Genoa galibiyetiyle yenilmezlik serisini 21 haftaya çıkarırken, son 9 haftanın tamamından galip çıkmayı başardı. Müthiş performansıyla lige damga vurmayı başaran Simone Inzaghi ve öğrencileri, bitime 11 hafta kala en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 15’e kadar çıkardı. Şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde eden İnter, 27 maçta rakip fileleri tam 69 kez havalandırmayı başarırken, aynı zamanda Serie A Ligi’nin en iyi hücum performansını sergiledi. Hakan Çalhanoğlu ve Lautaro Martinez ikilisi hücum hattında müthiş performanslarıyla 27 haftada öne çıkan isimler olurken, Şampiyonlar Ligi macerası devam eden konuk ekip, Serie A Ligi’nde elde edebildiği kadar avantaj elde etmek istiyor. Bu sezon lig ve kupada Bologna’yı mağlup edemeyen lider, bu kez rakibinden 3 puanı almak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, 21 haftadır maç kaybetmezken, son 9 haftanın tamamında kazandı. Lige tam anlamıyla damga vuran ve en yakın rakibiyle puan farkını 15’e kadar çıkaran İnter, bu sezon 2 maçta diş geçiremediği Bologna’ya karşı, bu kez galip gelmeyi başaracak ve seriyi 3 puanla sürdürecektir. İnter zorlu Bologna deplasmanından 3 puanı almayı başarır.

Sassuolo – Frosinone: KGVAR, 1.38 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; 9 Mart Cumartesi akşamı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sassuolo ile Frosinone karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Hellas Verona deplasmanına konuk olan Sassuolo, 6-1’lik Napoli hezimetinin ardından, mağlubiyetlerine en yakın rakiplerinden birisi karşısında, 1-0’lık skorla devam etti. İtalya Serei A Ligi’nde 6 hafta boyunca devam eden puan kayıplarının ardından, Alessio Dionisi ile yollarını ayıran ve 2 hafta önce göreve Emiliano Bigica’yı getiren Sassuolo, yeni teknik adamıyla 2 haftadan puan çıkarmazken, kalesinde gördüğü 7 gole karşılık, rakip fileleri ise sadece 1 kez havalandırabildi. Küme düşme hattının içerisinde yer alan ve son 11 haftaya girilirken yeni hocasıyla toparlanmak isteyen Sassuolo, en yakın rakiplerinden Frosinone’yi sahasında konuk edecek. Ev sahibi rakibiyle birlikte Serie A Ligi’nin en zayıf savunma performanslarından birini sergiliyor. İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların bir diğer zayıf halkası ise Frosinone oldu. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan konuk ekip, Eusebio Di Francesco yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yaparken, son 14 haftada galibiyet adına fazlasıyla zorlandı. Hala ilk haftalardan topladığı puanlarla düşme hattının üzerinde kalmaya devam eden Frosinone, son 14 haftada sadece Cagliari’yi mağlup edebildi. 6 maçtır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan konuk ekip, bu fikstürü 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Lecce ile 1-1 berabere kalan Frosinone, Serie A Ligi’nde son 11 haftaya girilirken, düşme hattının 1 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Ligin en zayıf savunma performansını sergileyen konuk ekip,  27 maçta kalesini 56 gole kapatamadı. İtalya Serie A Ligi’ne bu sezon kötü savunma performanslarıyla, küme düşme tehlikesinden kurtulmayı başaramayan Sassuolo ve Frosinone karşı karşıya geliyor. İki takımın bir kez daha kalesini gole kapatamayacağını ve 90 dakikada karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.13

Bets10 Bahis Oranı: 6.04